Libnet.ro
UNICEF

14:00

Directorul RAT Brasov, Augustin Pulpea, a murit din cauze medicale

B1 B1,
Directorul RAT Brasov, Augustin Pulpea, a murit din cauze medicale

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca directorul general al Regiei, Augustin Pulpea, a decedat vineri noaptea, din cauze medicale, acesta suferind de mai mult timp de o boala grea. continuă pe B1

Directorul RAT Brasov, Augustin Pulpea, a murit din cauze medicale. Greva soferilor de autobuze continua

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca directorul general al Regiei, Augustin Pulpea, a decedat vineri noaptea, din cauze medicale, acesta suferind de mai mult timp de o boala grea. Cond.

Greva la Regia Autonoma de Transport Brasov continua si sambata. Directorul institutiei a murit noaptea trecuta din cauze medicale

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, potrivit Mediafax. Greva soferilor continua si sambata, iar circulatia in oras este aproape paralizata din cauza numarului mare de masini si taxiuri.

Greva soferilor RAT Brasov continua

Regia Autonoma de Transport RAT) Brasov a anuntat, astazi, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, transmite Antena3. ro.

UPDATE Soferii de la Regia Autonoma de Transport Brasov au reluat lucrul dupa o zi si jumatate de greva spontana

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, potrivit Mediafax. Greva soferilor continua si sambata, iar circulatia in oras este aproape paralizata din cauza numarului mare de masini si taxiuri. UPDATE: O parte dintre soferi au renuntat la protest, circulatia mijloacelor de transport in comun a fost reluata.

Soferii RAT Brasov nu se vor intoarce la lucru. Primarul Scripcaru a anuntat ca va demite conducerea

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a anuntat, vineri, ca va declansa procedurile pentru desemnarea unei noi conduceri la Regia Autonoma de Transport Brasov, iar cei care au oprit lucrul vor avea de suferit pentru prejudiciul creat calatorilor.

Orasul de la poalele Tampei, paralizat. Soferii RAT Brasov nu se vor intoarce la lucru. Primarul Scripcaru a anuntat ca va demite conducerea

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a anuntat, vineri, ca va declansa procedurile pentru desemnarea unei noi conduceri la Regia Autonoma de Transport Brasov, iar cei care au oprit lucrul vor avea de suferit pentru prejudiciul creat calatorilor.

Soferii RAT Brasov nu se vor intoarce la lucru. ...

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a anuntat, vineri, ca va declansa procedurile pentru desemnarea unei noi conduceri la Regia Autonoma de Transport Brasov, iar cei care au oprit lucrul vor avea de suferit pentru prejudiciul creat calatorilor, potrivit Mediafax. Primarul Brasovului a spus ca luni va da un anunt pentru desemnarea unei noi conduceri la RAT, urmand ca cei care au oprit lucrul sa aiba de suferit, conform fisei postului, pentru prejudiciul creat calatorilor. Transportul .

Greva generala la RAT Brasov. Soferii au refuzat sa iasa cu autobuzele din statii

Niciun autobuz nu circula la Brasov, iar oamenii stau in statii degeaba pe o ploaie mocaneasca la o ora de varf. Multi se plang ca nu vor ajunge la timp la serviciu sau sa-si duca copiii la scoli si gradinite.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, eliberat din arest dupa ce instanta a decis cercetarea sa in libertate

20: Sorin Alexandrescu a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei. El a fost asteptat de o masina si nu a dorit sa faca declaratii. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )