Libnet.ro
UNICEF

12:00

Directorul ROMARM, retinut

România Liberă România Liberă,
Directorul ROMARM, retinut

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Dan Tache, directorul ROMARM, retinut de DNA pentru 24 de ore

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore pe directorul Companiei Nationale ROMARM SA, Dan Tache pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Directorul ROMARM, retinut

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, arestati pentru abuz in serviciu

UPDATE - Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost arestati pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari.

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, retinuti pentru abuz in serviciu

Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost retinuti pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari servicii cu.

Directorul Romarm, Dan Tache, a fost retinut de DNA

Dan Tache este acuzat de abuz in serviciu. Alaturi de el au mai fost retinuti si Aurel Veltan, directorul Carfil SA, sucursala a Romarm, dar si un om de afaceri, Daniel Liliac. Potrivit procurorilor ancheta vizeaza mai multe contracte pentru care nu s-a respectat procedura de licitatie.

Directorul general Romarm, retinut pentru instigare la abuz in serviciu

Directorul general CN Romarm SA, Dan Tache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

UPDATE: Directorul ROMARM, arestat pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )