Libnet.ro
UNICEF

14:00

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, retinuti pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, retinuti pentru abuz in serviciu

Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost retinuti pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari servicii cu. continuă pe Antena3

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, arestati pentru abuz in serviciu

UPDATE - Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost arestati pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari.

Compania de constructii Bilka din Brasov a inregistrat afaceri de peste 30 milioane euro in 2014

Producatorul de tigla metalica Bilka Steel din Brasov a incheiat 2014 cu o cifra de afaceride peste 134milioane de lei, in crestere cu 29% fata de 2013. Compania a investit 3 milioane euro pentru marirea capacitatii de productie, inaugurand doua hale noi cu doua noi linii de productie.

Retineri la varful celui mai mare exportator de armament din Romania: ce acuzatii i se aduc directorului Romarm

Directorul companiei Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov al firmei, Aurel Veltan, au fost retinuti de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari servicii cu SC Gold Trans Tur.

Directorul Romarm, Dan Tache, a fost retinut de DNA

Dan Tache este acuzat de abuz in serviciu. Alaturi de el au mai fost retinuti si Aurel Veltan, directorul Carfil SA, sucursala a Romarm, dar si un om de afaceri, Daniel Liliac. Potrivit procurorilor ancheta vizeaza mai multe contracte pentru care nu s-a respectat procedura de licitatie.

UPDATE: Directorul ROMARM, arestat pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA.

Dan Tache, directorul ROMARM, retinut de DNA pentru 24 de ore

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore pe directorul Companiei Nationale ROMARM SA, Dan Tache pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Directorul ROMARM, retinut

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA.

Fosta vicepresedinta a unei asociatii si angajatul unei banci, retinuti pentru fraude cu fonduri UE

Fosta vicepresedinta a Asociatiei Tineri Pentru Viitor, Ioana Georgiana Deaconu, si angajatul unei banci, Dan Gruia, au fost retinuti, de DNA, in urma perchezitiilor facute de procurori la Ministerul.

Business Report: Revine febra imobiliara: Vor sa construiasca 4.800 de case langa Autostrada Soarelui; Unde isi plaseaza banii personali sefii celor mai mari firme de investitii din Romania; Plafonul pentru Prima masina, fixat la 350 de milioane de lei

Concluziile oficiale ale expertilor FMI dupa 2 saptamani de evaluare a Romaniei. Romania si-a corectat in mare masura dezechilibrele interne si externe. IKEA incepe constructia primelor cladiri din cartierul bucurestean Timpuri Noi. Vastint Romania, divizia de imobiliare a grupului IKEA, care a cumparat.

Dorina Rusu si Radu Herjeu, candidati pentru calitatea de membri titulari ai CNA, au primit aviz pozitiv din partea Comisiilor pentru cultura

Comisiile pentru cultura ale Parlamentului au dat aviz pozitiv luni pentru Dorina Rusu, candidatul din partea Presedintiei pentru calitatea de membru titular al CNA si Radu Bogdan Herjeu, propus de Camera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )