Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE: Directorul ROMARM, arestat pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Directorul ROMARM, arestat pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, arestati pentru abuz in serviciu

UPDATE - Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost arestati pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari.

Directorul Romarm si seful sucursalei din Brasov, retinuti pentru abuz in serviciu

Directorul Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov a companiei, Aurel Veltan, au fost retinuti pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari servicii cu.

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret.

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, condamnat la 10 ani si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, a fost condamnat la 10 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a fost gasit vinovat ca a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori. Prejudiciul stabilit in dosar se ridica la 6,5 milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala (PSD), condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; decizia nu e definitiva

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, informeaza Mediafax. Sentinta Judecatoriei Brasov nu este definitiva, putand fi contestata in zece zile de la pronuntare. Citeste despre Dosarul Gloria Buzau - Constantin Boscodeala, primarul Buzaului in sectiunea Anticoruptie.

Directorul ROMARM, retinut

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului ROMARM, Dan Tache, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma instigarii, conform unui comunicat DNA.

Legaturi periculoase in dosarul de coruptie din Ialomita. Conducerea ADR Sud Muntenia, pusa sub control judiciar de DNA, pentru abuz in serviciu

Bratul lung al DNA-ului a ajuns si la Calarasi. Directorul Agentiei de Dezvoltarea Regionala ADR)Sud Muntenia si adjunctul acestuia sunt anchetati sub control judiciar timp de 60 de zile in dosarul in care seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost, marti, retinut.

Sefa DGASPC Hunedoara e acuzata ca a blatuit concursul pe post, impreuna cu functionarii de la Consiliul Judetean

Directia Nationala Anticoruptie a pus sub invinuire doi functionari din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara si pe sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Hunedoara, pentru abuz in serviciu. Procurorii au luat masura cercetarii celor trei sub control judiciar.

Dosar de politician: Se prabuseste Republica Mazare. Sorin Strudinsky, arestat pentru spagi grele (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit marti in emisiunea Dosar de politician despre decapitarea gruparii primarului Constantei, Radu Mazare. Procurorii DNA l-au arestat pentru coruptie pe afaceristul Sorin Strudinsky.

Dan Tache, directorul ROMARM, retinut de DNA pentru 24 de ore

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore pe directorul Companiei Nationale ROMARM SA, Dan Tache pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )