Libnet.ro
UNICEF

16:30

Retineri la varful celui mai mare exportator de armament din Romania: ce acuzatii i se aduc directorului Romarm

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Retineri la varful celui mai mare exportator de armament din Romania: ce acuzatii i se aduc directorului Romarm

Directorul companiei Romarm, Dan Tache, si seful sucursalei din Brasov al firmei, Aurel Veltan, au fost retinuti de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, in legatura cu incheierea ilegala a unor contracte de prestari servicii cu SC Gold Trans Tur. continuă pe Wall-Street Ro

Cum au ajuns romanii care culegeau sparanghel in centrul celui mai mare scandal de frauda electorala din Bavaria

In marie 2014, comuna Geiselhoring din Bavaria a organizat alegeri locale. Cinci luni a durat mandatul alesului din partea Uniunii Crestin-Sociale, Herbert Lichtinger. Scrutinul a fost anulat apoi de Consiliul Local din cauza unei fraudari masive a voturilor prin corespondenta depuse de lucratori agricoli romani, angajati la recolta de sparanghel.

Schumacher si Alonso intra in cel mai mare scandal financiar din istorie

Michael Schumacher si Fernando Alonso sunt sportivii aflati pe lista scandalului mondial Swiss Leaks, cel in care filiala elvetiana a bancii HSBC este acuzata ca a comis evaziune fiscala in valoare de 120 de miliarde de dolari, sfatuindu-si si sprijinindu-si activ clientii cum sa isi foloseasca ilegal banii.

Civic Type R debuteaza la Geneva cu cea mai mare viteza de top din clasa: 270 km/h

Cel mai puternic derivat al gamei Civic va debuta oficial in cadrului Salonului Auto de la Geneva promovand o aerodinamica extrem de avansata, capabila sa permita noului model sa atinga cea mai mare viteza de top din segment.

Palatul Parlamentului - cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume - se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute, intr-un top realizat de bbc. com. Cladirea este atat.

Bistrita are cel mai mare buget de pana acum, pe ce merg banii?

Joi, Consiliul Local va vota bugetul municipiului Bistrita, care, potrivit edilului este cel mai mare de pana acum, ajungand la aproape 50 de milioane de euro. Printre investitiile pe care le pregateste primaria se numara amenajarea unor strazi, modernizarea strandului municipal, construirea podului Berariei, amenajarea locuintelor sociale in Viisoara si construirea a doua parcari etajate.

VIDEO: Premii de 110.000 de dolari pentru cea mai mare Liga de Counter Strike din lume formata in Romania

PGL, divizia de sporturi electronice a ComputerGames. ro, a format oficial cea mai mare liga de Counter Strike din lume numita - CS:GO Championship Series CCS). Sezonul de debut al Ligii va fi dotat cu premii in valoare totala de 110,000 USD, Marea Finala urmand sa se desfasoare, in cadrul DreamHack Bucharest 2015 24 26 aprilie, Sala Polivalenta) .

Cea mai mare si costisitoare cladire administrativa din lume. Palatul Parlamentului, intr-un top al minunilor arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, a fost inclus in topul celor sapte minuni arhitecturale necunoscute realizat de BBC News. Construita in timpul.

NEPI, profit cu peste 72% mai mare decat in 2013

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat, anul trecut, un profit atribuibil actionarilor de 99,195 milioane euro, cu 72,62% mai mare decat cel consemnat in 2013 57,464 milioane euro), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Stiti cum arata cea mai mare specie de scoica din Romania? Daca nu, o puteti vedea ca exponatul lunii la Muzeul de Stiintele Naturii din Galati

Cunoscuta si sub numele de scoica gigant chinezeasca sau scoica de mlastina, este o specie originara din bazinul fluviului Yangtze, China si a fost introdusa accidental in Romania de catre om, in perioada 1959 - 1965, odata cu speciile fitofage de crap chinezesc importate din China.

Usain Bolt a anuntat cand se va retrage. Ultimul vis al celui mai rapid om din lume

Sprinterul Usain Bolt a anuntat data retragerii sale din activitate. Olimpiada de la Rio, din 2016, va fi ultima pentru el, urmand sa renunte la competitii incepand din 2017. Jamaicanul are insa un ultim vis.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )