Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dmitri Rogozin: Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Dmitri Rogozin: Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat in timpul vizitei asa-zisului lider de la Tiraspol Evgheni Sevciuk la Moscova ca drepturile locuitorilor din regiunea separatista ar fi fost incalcate de ratificarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova si cu Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Drepturile transnistrenilor, incalcate de Chisinau si de cei din spatele Acordului cu UE

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a declarat astazi ca drepturile fundamentale ale locuitorilor Transnistriei sunt incalcate de Republica Moldova si de toti cei care se afla in spatele semnarii Acordului de asociere cu UE, oficialul rus promitand toate formele de asistenta regiunii separatiste moldovene, informeaza Russia Today.

Rogozin acuza Republica Moldova ca a incalcat drepturile transnistrenilor, prin semnarea Acordului cu UE

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat, miercuri, Chisinaul ca a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria,prin semnarea Acordului de Asociere cu UE, informeaza Agerpres.

Dmitri Rogozin: Prin semnarea Acordului cu Uniunea Europeana, Moldova a incalcat drepturile locuitorilor din Transnistria

Prin semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria, a acuzat, miercuri, vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )