Libnet.ro
UNICEF

07:00

Rogozin acuza Republica Moldova ca a incalcat drepturile transnistrenilor, prin semnarea Acordului cu UE

România Liberă România Liberă,
Rogozin acuza Republica Moldova ca a incalcat drepturile transnistrenilor, prin semnarea Acordului cu UE

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat, miercuri, Chisinaul ca a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria,prin semnarea Acordului de Asociere cu UE, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Dmitri Rogozin: Prin semnarea Acordului cu Uniunea Europeana, Moldova a incalcat drepturile locuitorilor din Transnistria

Prin semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria, a acuzat, miercuri, vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, citat de.

Drepturile transnistrenilor, incalcate de Chisinau si de cei din spatele Acordului cu UE

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a declarat astazi ca drepturile fundamentale ale locuitorilor Transnistriei sunt incalcate de Republica Moldova si de toti cei care se afla in spatele semnarii Acordului de asociere cu UE, oficialul rus promitand toate formele de asistenta regiunii separatiste moldovene, informeaza Russia Today.

Dmitri Rogozin: Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat in timpul vizitei asa-zisului lider de la Tiraspol Evgheni Sevciuk la Moscova ca drepturile locuitorilor din regiunea separatista ar fi fost incalcate de ratificarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova si cu Uniunea Europeana.

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru folosirea unui procedeu inechitabil intr-un caz de mita

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului.

Republica Moldova, condamnata la CEDO

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului surprinsa in timp ce accepta mita.

Cine este singurul candidat la Bacalaureat din Republica Moldova cu 10 pe linie

Catalina Puzur este absolventa a Liceului Mihai Eminescu din Chisinau, clasa francofona cu profil real, si este, deocamdata, singurul tanar din Republica Moldova care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la Bacalaureat.

Lavrov: Rusia vrea consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina dupa asocierea acestora la UE

SUA: Amestecul Rusiei in Ucraina a accelerat asocierea Republicii Moldova si Georgiei la UE Moscova este pregatita sa aiba consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina privind adaptarea politicilor economice ca urmare a semnarii acordurilor de asociere intre aceste tari si Uniunea Europeana, a declarat, ieri, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, informeaza Itar-Tass.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie. Rusia a.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau. Ponta: Este un moment istoric

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat miercuri de Parlamentul de la Chisinau. Documentul a fost adoptat cu votul a 59 de.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova and si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat, astazi, de Parlamentul de la Chi and sinau, transmite Moldpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )