Libnet.ro
UNICEF

05:00

Document guvernamental: Administratia este ineficienta din cauza politizarii excesive, coruptiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Document guvernamental: Administratia este ineficienta din cauza politizarii excesive, coruptiei

Romania continua sa se afle, dupa primul val de reforme initiate in 2005, pe ultimul loc in Europa la eficienta guvernarii, iar administratia publica se confrunta in continuare cu o lipsa cronica de eficienta inclusiv din cauza politizarii excesive, se. continuă pe Wall-Street Ro

Circulatie ingreunata din cauza cetii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe drumuri nationale importante din judetele Hunedoara si Suceava se circula ingreunat, din cauza cetii precizam ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, doua atentionari nowcasting pentru mai multe judete). Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, sfatuim conducatorii auto sa circule prudent, cu viteza redusa.

UNHCR: 13,6 milioane de persoane au fost stramutate din cauza conflictelor din Siria si Irak

Aproximativ 13,6 milioane de persoane au fost stramutate din cauza conflictelor din Siria si Irak, a anuntat marti inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR), potrivit Reuters. Dintre acestia, 7,2.

Patru curse aeriene, intarziate sau anulate, din cauza cetii de pe Aeroportul Cluj

Patru curse aeriene interne si externe operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, au avut intarzieri sau au fost anulate din cauza cetii, relateaza Mediafax.

Cluj: 5 curse aeriene intarziate sau anulate din cauza cetii

Un numar de 5 curse aeriene interne si externe au fost intarziate sau anulate marti pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj din cauza cetii.

Chipciu si-a prelungit contractul cu Steaua. Numarul 7 este talismanul din Ghencea

Alexandru Chipciu a semnat prelungirea contractului cu echipa din Ghencea, dupa 3 sezoane petrecute la campioana Romaniei. Mijlocasul declara ca talismanul sau este numarul pe care il poarta pe spate.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )