Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doi inspectori de la Garda Financiara, retinuti de DNA pentru mita

România Liberă România Liberă,
Doi inspectori de la Garda Financiara, retinuti de DNA pentru mita

Doi inspectori de la Garda Financiara, Ion Cosmin Razvan si Rinja Constantin, au fost retinuti, joi, pentru 24 ore, de inspectorii Directiei Nationale Anticoruptie, intrucat sunt suspectati de luare de mita, conform unui comunicat de presa remis de DNA. continuă pe România Liberă

Doi fosti inspectori de la Garda Financiara, retinuti

Procurorii DNA au dispus astazi punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a doi fosti comisari ai Garzii Financiare, Comisariatul Central, pentru luare de mita si complicitate la luare de mita.

Doi inspectori ai Garzii Financiare au fost retinuti de procurorii DNA dupa ce au cerut mita 10.500 de euro de la administratorii unei firme

Doi inspectori ai Garzii Financiare au fost retinuti pentru 24 de ore sub acuzatia de luare de mita si complicitate la luare de mita, dupa ce au cerut de la administratorii unei societati comerciale 10. 500 de euro pentru intocmirea unui act de control favorabil.

Toni Grebla s-a prezentat la DNA, pentru a fi audiat

Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

Fost director CNADNR, reclamat de ANI la DNA, pentru coruptie

Un fost director din cadrul CNADNR s-a aflat in conflict de interese, dupa ce a semnat, din partea CNADNR, un contract cu o firma care ii apartinea fratelui sau, conform unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Totodata, ANI a sesizat DNA pentru posibile infractiuni de coruptie.

O alta acuzatie zguduie Politia Timis. Adjunctul IPJ, ridicat de procurorii DNA pentru ca a luat mita un televizor

O noua acuzatie de luare de mita zguduie Politia Timis. Adjunctul sefului IPJ, Gheorghe Popescu, a fost saltat de procurorii DNA si dus la audieri. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Popescu a luat mita .

Medic oncolog, trimis in judecata de DNA pentru 52 infractiuni de luare de mita

Medicul specialist in oncologie Csiki Csongor, sef al Compartimentului Oncologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si coordonator judetean al Programului national de oncologie pentru.

Adriean Videanu, scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arest

ACTUALIZARE 19:55 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, in aceasta seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut de procurorii anticoruptie in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, transmit surse din presa. Videanu va fi dus, maine, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva.

Alina Bica, adusa cu duba la DNA pentru audieri

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost adusa cu duba la audieri la DNA direct din arest, ea fiind audiata intr-o cauza disjunsa din cea in care este urmarita penal in prezent privind supraevaluarea unei teren de catre Comisia ANRP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )