Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doi morti si 140.000 de case fara curent, in Marea Britanie.

România Liberă România Liberă,
Doi morti si 140.000 de case fara curent, in Marea Britanie.

Cel putin doi oameni au murit si 140. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in urma intemperiilor din Marea Britanie. Transporturile feroviar si rutier sunt perturbate puternic din cauza vantului si inundatiilor. O femeie a murit la bordul unui vas de croaziera dupa ce a fost lovita de obiecte luate de vant. Sambata dimineata, peste 140. 000 de locuinte continuau sa fie fara electricitate in Marea Britanie, a comunicat compania Energy Networks Association ENA), citata de Mediafax. In . continuă pe România Liberă

Cel putin doi morti in urma furtunilor din Marea Britanie. 140.000 de locuinte sunt fara electricitate

Cel putin doua persoane au murit, iar 140. 000 de locuinte sunt in continuare fara electricitate in urma intemperiilor din Marea Britanie, informeaza AFP.

VIDEO Furtunile violente din Marea Britanie si Irlanda au lasat peste 300.000 de case fara curent electric

Sute de mii de case au ramas fara energie electrica, miercuri seara, in urma furtunilor violente care au pus stapanire pe mai multe regiuni din nord-vestul Regatului Unit si din Irlanda. De asemenea, din cauza codului rosu de vant majoritatea scolilor au fost inchise, iar zeci de zboruri aeriene au fost anulate, informeaza BBC.

Marea Britanie: Cel putin doi morti in urma intemperiilor. 140.000 de locuinte sunt fara electricitate

Cel putin doua persoane au murit, iar 140. 000 de locuinte sunt in continuare fara electricitate in urma intemperiilor din Marea Britanie, informeaza BBC. Transporturile feroviar si rutier sunt perturbate.

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat.

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton. Maria Marinela Mazilu, pe ultimul loc

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat.

Scrisoarea unui europarlamentar roman catre Marea Britanie, de Ziua indragostitilor: Romania te iubeste

Europarlamentarul PDL Petru Luhan precizeaza, pe blogul personal, ca a transmis, astazi, o scrisoare adresata liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice si celei din Romania. Este prima scrisoare de dragoste a unei tari catre alta tara, adauga el.

Cameron cere ajutorul UE pentru a face fata intemperiilor din Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a cerut, ieri, ajutor financiar din partea Uniunii Europene, pentru a face fata intemeriilor cu care se confrunta Marea Britanie in ultimele saptamani, transmite AFP.

Jose Mourinho, primul client din Marea Britanie al modelului sport F-Type R Coupe

Antrenorul echipei Chelsea Londra, noul ambasador al marcii Jaguar, va fi primul client din Marea Britanie care va conduce un automobil sport F-Type R Coupe, cu un motor V8 de 550 CP. Primele masini Jaguar de acest.

Imagini spectaculoase surprinse pe o autostrada din Marea Britanie

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe o autostrada din Marea Britanie. Un sofer a fost filmat in timp ce conducea in sens gresit pe autostrada. Soferul nu avea nici luminile de intalnire sau avariile.

Doi morti si 23 de raniti, in manifestatiile din Venezuela.

Un militant proguvernamental si un student au fost ucisi de gloante miercuri pe marginea unei manifestatii a opozantilor si studentilor la Caracas, informeaza AFP, conform Agerpres. Avem doi morti, din pacate, membrul unui grup /proguvern/ Juan Montoya, ucis de gloante, si /studentul/ Bassil Dacosta, de asemenea impuscat mortal, a declarat responsabila ministerului public venezuelean Luisa Ortega Diaz, anuntand de asemenea 23 de raniti. In dispersarea marsului opozitiei fata de guvernul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )