Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doi morti si cinci raniti intr-un accident produs pe DN 2A, dupa ce un sofer ar fi adormit la volan

România Liberă România Liberă,
Doi morti si cinci raniti intr-un accident produs pe DN 2A, dupa ce un sofer ar fi adormit la volan

In urma impactului, soferul de 40 de ani si o pasagera care se afla in masina soferului de 41 de ani au murit pe loc. continuă pe România Liberă

Doi morti si cinci raniti pe o sosea din Ialomita. Victimele au fost transportate la spital

Tragedie in aceasta dimineata pe o sosea din Ialomita. Trei persoane au fost ranite, iar alte doua au murit, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Politia a inceput o ancheta.

Brazilia: 19 morti si 7 raniti intr-o serie de atacuri armate produse la Sao Paolo

O serie de atacuri armate desfasurate joi seara in suburbiile din Sao Paolo, unul dintre principalele orase braziliene, a provocat moartea a 19 persoane, ranind alte 7, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, secretarul pentru Securitate al zonei, Alexandre de Moraes, citat de Reuters.

Salaj: Doi tineri fotbalisti si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie, dupa ce soferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un gard de beton

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bobota, Salaj. Un sofer de 21 de ani din Simleul Silvaniei conducea un autoturism cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut.

VIDEO Accident teribil la Vacaresti. Doi morti si doi raniti grav. Printre ei, un fost fotbalist la Urban Titu

Tragedie in comuna damboviteana Gura Sutii. Doua persoane, printre care si un baiat de 14 ani, au murit, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier infiorator. Soferul masinii a gonit prea tare in toiul noptii si s-a izbit violent de un copac. Ranit grav este si un tanar de 25 de ani, fost fotbalist la Urban Titu.

Accident groaznic in judetul Salaj. Doi morti

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata la ora 1. 40, pe DN 1F, in localitatea Bobota, in urma caruia doi tinerisi-au pierdut viata, scrie voceatransilvaniei. ro. Potrivit.

VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Un accident rutier produs joi seara, intre Smeeni si Maxenu, pe DJ 203D, in care au fost implicate doua autovehicule, ar fi putut avea urmari tragice. Totul a pornit de la explozia unui cauciuc.

Bacau: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer beat

Un accident s-a produs in Bacau, miercuri seara, in urma caruia patru persoane au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul a fost produs de un tanar de 29 de ani care conducea baut. Accidentul a avut loc.

Angajatul de la CEO care a murit intr-un accident de munca se afla sub influenta alcoolului. Complexul, amendat cu 7.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) cu suma de 7. 000 de lei, pentru un accident de munca mortal, care a avut loc in luna mai, in urma caruia un angajat si-a pierdut viata. Mai mult decat atat, inspectorii ITM au constatat ca victima se afla sub influenta alcoolului si nu era apta sa lucreze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )