Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi soferi au murit intr-un accident petrecut in judetul Arad: DN7 este blocat

B1 B1,
Doi soferi au murit intr-un accident petrecut in judetul Arad: DN7 este blocat

DN 7 Arad - Deva, este blocat, luni dimineata, din cauza unui grav accident de circulatie. Un autotren a intrat frontal intr-un autoturism pe drumul dintre localitatile aradene Ilteu si Toc, aproape de limita c. continuă pe B1

Doi soferi au murit intr-un accident petrecut in judetul Arad

DN 7 Arad - Deva, a fost blocat, luni dimineata, timp de aproximativ 2 ore, din cauza unui grav accident de circulatie. Un autotren a intrat frontal intr-un autoturism pe drumul dintre localitatile aradene.

Un motociclist a murit intr-un accident rutier petrecut pe soseaua Deva - Arad

Un austriac si-a pierdut viata, in urma accidentului provocat astazi, pe DN7, in zona localitatii hunedorene Tatarasti. Victima, in varsta de 48 de ani, a murit la scurt timp dupa ce a izbit frontal o autoutilitara, care circula din sens opus.

Trei raniti intr-un accident pe DN 1, la Banesti. Doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, in jurul orei 10. 00, intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, in dreptul localitatii prahovene Banesti.

Doua persoane ranite intr-un accident de circulatie la Campu Mare

Un grav accident de cirulatie s-a produs duminica dupa-amiaza pe DJ 670, Floresti Baia de Arama. Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a rasturnat.

VIDEO 60 de oameni au murit intr-un oras irakian atacat de serpi veninosi

Orasul irakian Sayid Dkheel a fost atacat in ultimele zile de zeci de serpi veninosi, iar 60 de oameni au murit din cauza muscaturilor veninoase. Locuitorii se asteapta la un numar mai mare de serpi in urmatoarele zile, pe masura ce temperaturile vor creste si vor forta reptilele sa caute locuri mai racoroase.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )