Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei raniti intr-un accident pe DN 1, la Banesti. Doua masini s-au ciocnit violent

Adevărul Adevărul,
Trei raniti intr-un accident pe DN 1, la Banesti. Doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, in jurul orei 10. 00, intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, in dreptul localitatii prahovene Banesti. continuă pe Adevărul

Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate produse luni la Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP, potrivit Mediafax. Patru atentate cu masina-capcana au provocat moartea a cel putin zece persoane si ranirea altor 39 in centrul capitalei irakiene. Alte doua explozii au avut loc la periferia orasului, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 15. Irakul a fost scena a numeroase .

Doua persoane ranite intr-un accident de circulatie la Campu Mare

Un grav accident de cirulatie s-a produs duminica dupa-amiaza pe DJ 670, Floresti Baia de Arama. Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a rasturnat.

Doi soferi au murit intr-un accident petrecut in judetul Arad: DN7 este blocat

DN 7 Arad - Deva, este blocat, luni dimineata, din cauza unui grav accident de circulatie. Un autotren a intrat frontal intr-un autoturism pe drumul dintre localitatile aradene Ilteu si Toc, aproape de limita c.

Doi soferi au murit intr-un accident petrecut in judetul Arad

DN 7 Arad - Deva, a fost blocat, luni dimineata, timp de aproximativ 2 ore, din cauza unui grav accident de circulatie. Un autotren a intrat frontal intr-un autoturism pe drumul dintre localitatile aradene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )