Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump: Sunt mai hotarat ca niciodata sa caut pacea in lume

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Sunt mai hotarat ca niciodata sa caut pacea in lume

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, dupa intalnirea de la Vatican cu Papa Francisc de miercuri, ca este mai hotarat ca niciodata sa caute pacea in lume,. continuă pe Antena3

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Membrii guvernului israelian sunt obligati sa participe la primirea lui Donald Trump, la ordinul premierului Netanyahu

Premierul Benjamin Netanyahu le-a ordonat ministrillor din guvernul israelian sa participe cu totii, luni, la ceremonia de intampinare a presedintelui SUA, Donald Trump, pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump VIDEO INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump.

INFOGRAFIE Bruxelles-ul, sub stare de asediu: a sosit Donald Trump. Liderul american se va deplasa cu Bestia, limuzina ce poate rezista la orice atac

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor ramane asa toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump.

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor fi si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA, Donald Trump.

Bugetul propus de Donald Trump dezavantajeaza persoanele cu venituri scazute

Presedintele american Donald Trump a propus numeroase schimbari in rolul guvernului federal, promovand un buget care elimina programe sociale despre care Casa Alba spune ca sunt o risipa de bani si creeaza prea multa dependenta, noteaza Washington Post.

Donald Trump, in Israel, califica Holocaustul drept cea mai neagra ora din istorie

Presedintele american Donald Trump a vizitat marti memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti in Holocaustul nazist, pe care l-a calificat drept o fapta de o rautate indescriptibila.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

Cea mai indrazneata miscare a presedintelui Donald Trump

Joia urmatoare va avea loc Summitul NATO, de la Bruxelles, un eveniment la care presedintii si sefii de guverne ale statelor aliate vor urmari, cu maxima atentie, alocutiunea lui Donald Trump, despre care se presupune ca ar putea include si afirmatii imprevizibile.

Donald Trump in Israel: pariul care poate schimba istoria sau sa o detoneze

Astazi, inaintea momentului intalnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanta si cu o semnificatie cu totul deosebita: va fi primul presedinte american in functie care se va duce la Zidul Plangerii, locul sacru de rugaciune pentru evrei si care este situat in zona de est a Ierusalimului, ocupata si mai apoi anexata de Israel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )