Libnet.ro
UNICEF

13:00

INFOGRAFIE Bruxelles-ul, sub stare de asediu: a sosit Donald Trump. Liderul american se va deplasa cu Bestia, limuzina ce poate rezista la orice atac

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Bruxelles-ul, sub stare de asediu: a sosit Donald Trump. Liderul american se va deplasa cu Bestia, limuzina ce poate rezista la orice atac

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor ramane asa toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump. continuă pe Adevărul

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump VIDEO INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump.

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor fi si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA, Donald Trump.

Sub asediu la Washington, Donald Trump se lauda cu contractele de miliarde semnate la Riad. Alianta impotriva influentei malefice a Iranului

In turneul sau in tari din Golf si Europa, Trump spera ca va inregistra un succes rasunator in lupta impotriva terorismului international, ca sa-si usureze situatia de acasa.

intalnire asteptata cu mare interes pe plan mondial: Papa Francisc il primeste pe Donald Trump la Vatican (VIDEO)

Donald Trump a sosit miercuri dimineata la Roma unde va fi primit de catre Papa Francisc la Vatican intr-o intalnire asteptata cu sufletul la gura la nivel mondial pentru a vedea mesajul pe care.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Donald Trump: Sunt mai hotarat ca niciodata sa caut pacea in lume

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, dupa intalnirea de la Vatican cu Papa Francisc de miercuri, ca este mai hotarat ca niciodata sa caute pacea in lume,.

Papa Francisc l-a impresionat pe Donald Trump: Este cu adevarat bun

Presedintele american Donald Trump a fost extrem de generos in complimente la adresa Papei Francisc dupa intalnirea avuta miercuri cu acesta, la Vatican, relateaza DPA. El este.

Probleme mari in cuplul prezidential american: Melania a respins din nou in fata tuturor sa fie tinuta de mana de Donald Trump (VIDEO)

O noua vizita externa pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloida sa speculeze privind probleme in relatia cu sotia sa, Melania. La fel ca si in vizita din Israel, Melania a.

Donald Trump, despre liderul de la Phenian: Nu putem lasa in libertate un nebun cu arme nucleare

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a catalogat pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, in cursul unei discutii telefonice purtate la sfarsitul lunii aprilie cu omologul sau filipinez, Rodrigo Duterte, drept un nebun cu arme nucleare .

FOTO + VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )