Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dosarul Bica 2 a fost trimis in instanta de DNA. Adriean Videanu si Dorin Cocos, printre persoanele judecate

Antena3 Antena3,
Dosarul Bica 2 a fost trimis in instanta de DNA. Adriean Videanu si Dorin Cocos, printre persoanele judecate

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). in acest dosar mai sunt cercetati, printre altii, Adriean. continuă pe Antena3

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Alin si Dorin Cocos, Videanu si Alina Bica, trimisi in judecata, in dosarul Bica 2

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, fosta sefa DIICOT, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform unui comunicat al DNA.

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz.

Arestat preventiv, fostul sef RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta intr-un alt dosar

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat ca, in decembrie 2011, a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Profesorul-colonel de la Universitatea Ovidius, trimis in judecata de DNA pentru 11 infractiuni de luare de mita

Fostul decan al Facultatii de Farmacie de la Universitatea Ovidius din Constanta a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Profesorul universitar doctor Gheorghe Taralunga, colonel in rezerva, este acuzat de 11 infractiuni de luare de mita.

Pavel Abraham, avocatul lui Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, gasit incompatibil de procurorii DNA. Pinalti, aparat in continuare de Catalin Dancu

Avocatul Pavel Abraham, cel care l-a aparat pana acum pe Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, a fost declarat incompatibil de procurorii DNA, informeaza Stiripesurse. ro. Acestia au descoperit ca Abraham o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )