Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Dosarul Bica 2 a fost trimis in instanta de DNA. Adriean Videanu si Dorin Cocos, printre persoanele judecate

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). in acest dosar mai sunt cercetati, printre altii, Adriean.

Alin si Dorin Cocos, Videanu si Alina Bica, trimisi in judecata, in dosarul Bica 2

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, fosta sefa DIICOT, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform unui comunicat al DNA.

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )