Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dosarul Bica 2: Adriean Videanu, in instanta, pentru verificarea controlului judiciar

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Bica 2: Adriean Videanu, in instanta, pentru verificarea controlului judiciar

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat vineri la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, el fiind citat in dosarul Bica 2, in care a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres. La intrarea in sediul instantei, Videanu nu a dorit sa faca declaratii. continuă pe Hotnews

VIDEO Dosarul Bica 2: Adriean Videanu, in instanta, pentru verificarea controlului judiciar

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat vineri la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, el fiind citat in dosarul Bica 2, in care a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres. La intrarea in sediul instantei, Videanu nu a dorit sa faca declaratii.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv in dosarul Bica 2. Adriean Videanu, in continuare sub control judiciar

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Florentin Mihailescu raman in arest, a hotarat vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Totodata, fostul ministru Adriean Videanu va fi cercetat in.

Adriean Videanu, la iesirea de la inalta Curte: Nu m-am vazut niciodata cu doamna Bica

Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde a incercat sa ii convinga pe magistrati sa ii ridice masura controlului judiciar in cazul dosarului Bica2. La.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Adriean Videanu a semnat condica la Politie

Adriean Videanu a fost joi dimineata la Politie, sa semneze condica, drept obligatie a controlului judiciar in dosarul Romgaz-Interagro. Videanu nu a vrut sa faca declaratii presei, astfel ca a.

Dosarul Bica 2: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al Alinei Bica, raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, in acelasi dosar.

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz.

Adriean Videanu, in fata magistratilor Curtii Supreme. Fostul lider PDL afla daca scapa de controlul judiciar

Adriean Videanu a ajuns in fata magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru primul termen in dosarul in care fostul lider PDL se afla sub control judiciar. Videanu este anchetat pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )