Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dosarul in care Mitrea este anchetat pentru coruptie, amanat pentru 10 ianuarie (VIDEO).

România Liberă România Liberă,
Dosarul in care Mitrea este anchetat pentru coruptie, amanat pentru 10 ianuarie (VIDEO).

UPDATE: Miron Mitrea, despre Codul Penal: Nu e oportuna schimbarea legii. In prima faza, amnistia mi se parea corecta pentru ca din cand in cand toate tarile dau cate o amnistie. --- UPDATE: Dosarul in care Miron Mitrea este anchetat pentru coruptie a fost amanat pentru data de 10 ianuarie. --- UPDATE: Miron Mitrea a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. --- Instanta Suprema judeca vineri un nou termen in procesul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost . continuă pe România Liberă

UPDATE. Dosarul in care Mitrea este anchetat pentru coruptie, amanat pentru 10 ianuarie.

UPDATE: Miron Mitrea, despre Codul Penal: Nu e oportuna schimbarea legii. In prima faza, amnistia mi se parea corecta pentru ca din cand in cand toate tarile dau cate o amnistie. --- UPDATE: Dosarul in care Miron Mitrea este anchetat pentru coruptie a fost amanat pentru data de 10 ianuarie. --- UPDATE: Miron Mitrea a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. --- Instanta Suprema judeca vineri un nou termen in procesul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost .

UPDATE. Nou termen in dosarul in care Mitrea este acuzat de coruptie.

UPDATE: Miron Mitrea a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. --- Instanta Suprema judeca vineri un nou termen in procesul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost retrimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care este acuzat pentru fapte de coruptie. Mitrea si Irina Jianu sunt acuzati de fapte de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei deputatului Citeste si: Dosarul in care Miron Mitrea este achetat pentru coruptie, amanat pana .

Nou termen in dosarul in care Mitrea este acuzat de coruptie.

Instanta Suprema judeca vineri un nou termen in procesul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost retrimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care este acuzat pentru fapte de coruptie. Mitrea si Irina Jianu sunt acuzati de fapte de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei deputatului Citeste si: Dosarul in care Miron Mitrea este achetat pentru coruptie, amanat pana la 13 decembrie Pe 15 noiembrie, la primul termen al procesului, Miron .

Nou termen in dosarul in care Miron Mitrea este acuzat de coruptie

Instanta Suprema va judeca, vineri, un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, este acuzat pentru fapte de coruptie, relateaza Romania Libera. Miron Mitrea si Irina.

Radu Tudor, despre seful CNA: Este una dintre putinele optiuni profund gresite ale PSD. Dovedeste inca o data ca nu este potrivita pentru aceasta functie

Radu Tudor, realizator Antena 3, considera ca presedintele CNA, Laura Georgescu, este una dintre optiune profund gresite ale PSD pentru o functie publica si sustine ca nu este potrivita pentru locul pe care.

Fostul deputat Dan Pasat, primeste trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat definitiv, joi, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru santaj si fapte de coruptie, scrie Mediafax .

Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv pentru coruptie, prins pe Aeroportul Henri Coanda

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, a fost prins pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, incercand sa plece din tara,.

Uruguay, prima tara din lume in care canabisul este drog legal.

Uruguay devine prima tara din lume care legalizeaza productia si vanzarea canabisului. Senatul a aprobat, marti seara, legea care reglementeaza productia si comercializarea canabisului, experienta fara precedent in lume, care a depasit initiativele lansate de state precum Olanda si Spania, potrivit Mediafax. Dupa 12 ore de dezbateri, legea a fost aprobata cu 29 de voturi pentru si 16 impotriva, reprezentand doar voturile senatorilor membri ai Frente amplio stanga, la putere) dupa ce deputatii .

Cat de importanta este joaca pentru bebelusul tau

Joaca este extrem de necesara pentru dezvoltarea sociala, emotionala, fizica si cognitiva a copilului tau! Prin joaca, micutul invata mai multe despre corpul sau si despre lumea inconjuratoare, si va face acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )