Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fostul deputat Dan Pasat, primeste trei ani de inchisoare pentru coruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul deputat Dan Pasat, primeste trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat definitiv, joi, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru santaj si fapte de coruptie, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Fostul deputat Dan Pasat, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDL Dan Pasat a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj, transmit sursele de presa.

Fostul deputat Dan Pasat, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat definitiv, joi, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru santaj si fapte de coruptie. Acesta trebuie sa se predea politiei si urmeaza sa.

Fostul deputat Dan Pasat urmeaza sa-si afle astazi sentinta finala in dosarul in care este acuzat de santaj

Magistratii Curtii Supreme urmeaza sa se pronunte joi definitiv in dosarul in care fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat de completul de trei judecatori ai aceleiasi instante la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj.

Fostul deputat Dan Pasat ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de santaj

Magistratii Curtii Supreme ar putea anuntat luni sentinta definitiva in dosarul in care fostul deputat Dan Pasat este acuzat de santaj. Anterior, un complet de trei judecatori al aceleasi instante la condamnat pe acesta la trei ani de inchisoare cu executare.

Fostul deputat Dan Pasat asteapta sentinta in dosarul de santaj.

Fostul deputat Dan Pasat asteapta, joi, sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de santaj si operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat. Decizia va fi luata de Instanta Suprema. CINE ESTE DAN PASAT Dan Pasat a fost politist pana in anul 2000, cand a intrat in afaceri imobiliare si in politica. Initial, a fost membru PD; in 2005 a trecut la PNL, unde a urcat in ierarhie, de la consilier local in Giurgiu pana la functia de subprefect si apoi de deputat 2009). In 2010, .

ULTIMA ORA Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj

Fostul deputat PDL, Dan Pasat, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la aproape 1. 000 de zile de cand a fost trimis in judecata. Pasat, fost deputat PNL trecut in februarie 2010 la PDL, a fost acuzat de DNA de comiterea a cel putin trei acte de santaj. Dan Pasat, parlamentar de Giurgiu la data comiterii faptelor, ar fi intimidat, ar fi amenintat si chiar ar fi apelat la acte de violenta, totul pentru a obtine contracte de achizitii publice pentru firma sa.

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj

Fostul deputat PDL, Dan Pasat, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la aproape 1. 000 de zile de cand a fost trimis in judecata. Pasat, fost deputat PNL trecut in februarie 2010 la PDL, a fost acuzat de DNA ca ar fi intimidat, ar fi amenintat si chiar ar fi apelat la acte de violenta, totul pentru a obtine contracte de achizitii publice pentru firma sa. Instanta Suprema a mentinut si pedepsele date anterior celor doi complici ai lui Dan Pasat si i-a confiscat fostului deputat si suma de 1,8 milioane lei.

Sentinta definitiva, joi, in dosarul de santaj al fostului deputat Dan Pasat.

Fostul deputat Dan Pasat va afla joi sentinta definitiva in dosarul de santaj in care este judecat, a stabilit, luni, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform Mediafax. Pasat a fost condamnat de prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare. Un complet de cinci magistrati ai ICCJ a luat in discutie, luni, recursurile facute de Dan Pasat, Constantin Marin si Vasile Preda, fost primar al comunei Varasti, judetul Giurgiu, dar si de procurorii DNA, impotriva deciziei din 10 .

Deputatul Dan Pasat, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj, de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pasat trebuie acum sa se predea politiei pentru a fi incarcerat. CINE ESTE DAN PASAT Dan Pasat a fost politist pana in anul 2000, cand a intrat in afaceri imobiliare si in politica. Initial, a fost membru PD; in 2005 a trecut la PNL, unde a urcat in ierarhie, de la consilier local in Giurgiu pana la functia de subprefect si apoi de deputat 2009). In .

Dosarul fostului deputat Dan Pasat, la final. Instanta anunta luni sentinta

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a terminat de judecat recursul in dosarul in care fostul deputat PDL Dan Pasat este acuzat de santaj, urmand ca instanta sa anunte luni sentinta definitiva, informeaza Agerpres. La termenul de luni al procesului, procurorul de sedinta a cerut mentinerea pedepsei de trei de inchisoare cu executare primita de Dan Pasat in aprilie 2013, pentru savarsirea infractiunii de santaj.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )