Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dosarul Carom. Ovidiu Tender si Marian Iancu si-ar putea afla sentinta pe 8 iunie

Adevărul Adevărul,
Dosarul Carom. Ovidiu Tender si Marian Iancu si-ar putea afla sentinta pe 8 iunie

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sentinta din dosarul Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie, sa fie anuntata pe 8 iunie. continuă pe Adevărul

Motivare. De ce au fost recuzati magistratii din dosarul Carom care ii judecau pe oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu

Judecatorii Daniel Dontete si Camelia Bogdan, carora le-a fost repartizat initial dosarul Carom, in care sunt implicati oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu, au fost recuzati pentru ca s-au antepronuntat. Curtea a constatat ca in cauza au fost incalcate dispozitiile legale privind incompatibilitatea, se arata in motivarea deciziei de recuzare a celor doi magistrati.

Pronuntarea in dosarul lui Ovidiu Tender, anuntata cu o zi inainte de prescrierea faptelor

Dosarul Carom Onesti este pe rolul instantelor de judecata din 2004. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au fixat data verdictului cu exact o zi inainte sa se prescrie faptele de care este acuzat omul de afaceri Ovidiu Tender, noteaza Digi 24 .

Ovidiu Tender va afla in data de 8 iunie sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit pentru luni, 8 iunie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie.

Judecatorii, recuzati pentru ca s-au antepronutat si au fost partinitori

Judecatorii Daniel Dontete si Camelia Bogdan, carora le-a fost repartizat initial dosarul Carom, in care sunt implicati oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu, au fost recuzati pentru ca s-au antepronutat si si-au dovedit partinirea, arata motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

Scandal la procesul Tender-CAROM: Marian Iancu a fost scos din sala de judecata

Momente tensionate la procesul Tender-CAROM. Sedinta de judecata a fost intrerupta pentru ca Marian iancu sa fie scos din sala, informeaza B1 TV. Iancu a luat cuvantul pentru a sustine doua cereri de recuzare,.

Dosarul Carom. Procurorii cer o pedeapsa mai mare de 10 ani de inchisoare pentru afaceristul Ovidiu Tender

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) le-au cerut, joi, magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa majoreze pedeapsa primita de omul de afaceri Ovidiu Tender in dosarul Carom. in prima instanta, afaceristul a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Miliardarul Ovidiu Tender, la un pas de prescrierea faptelor. Magistratii judeca astazi un nou termen in dosarul Rafo-Carom

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii care au audiat inculpatii din dosar.

Ovidiu Tender afla, joi, daca scapa de inchisoare. Procurorii cer pedepse maxime

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare.

Ovidiu Tender afla, joi, daca scapa de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare.

Ovidiu Tender se intoarce joi in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti (VIDEO)

Ovidiu Tender se intoarce in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti dupa ce miercuri, omul de afaceri a stat in sala de judecata de dimineata pana dupa miezul noptii, informeaza B1 TV. Judecatorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )