Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua nave militare americane au ajuns in Marea Neagra, inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci

Adevărul Adevărul,
Doua nave militare americane au ajuns in Marea Neagra, inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci

Cele doua nave de razboi americane care au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia au ajuns in Marea Neagra, a anuntat luni o sursa militara rusa citata de Interfax, cu cateva zile inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice de la Soci, oras situat pe malul Marii Negre, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Nave militare americane au plecat spre Marea Neagra, unde se vor pune la disponibilitatea americanilor de la Soci

Americanii au trimis, in cursul noptii de vineri spre sambata, doua nave militare care se vor opri in Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate,.

Mobilizare a MARINEI AMERICANE in Marea Neagra

Doua nave militare ale Statelor Unite au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia spre Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate,.

Nave militare ale SUA se indreapta spre Marea Neagra, pentru situatii de necesitate

Doua nave militare ale Statelor Unite au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia spre Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate, sau pentru alte situatii de urgenta, in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, potrivit presei internationale.

Ce se intampla ACUM pe mare. Doua nave de RAZBOI au intrat in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Ramage DDG-61) si Mount Whitney, nava amiral a Flotei a 6-a SUA din Marea Mediterana, au intrat in Marea Neagra, relateaza voiceofrussia. com, care citeaza Inerfax, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )