Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane ce cultivau cannabis in gradina si ghivece, retinute pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Doua persoane ce cultivau cannabis in gradina si ghivece, retinute pentru trafic de droguri

Doua persoane din Bistrita suspectate de trafic de droguri au fost retinute, dupa ce politistii au constatat, in urma unor perchezitii, ca acestea cultivau cannabis in gradina sau in ghivece. continuă pe Adevărul

Suceava. Doua persoane au distrus geamurile unui bar, dupa ce au fost dati afara din local

Administratorul unui bar din municipiul Suceava a reclamat, sambata seara, ca doua persoane au distrus cu pietre vitrinele barului sau, acesta apreciind ca agresorii sunt clienti carora nu le-a permis accesul.

Accident grav pe DN19: Doua persoane au fost grav ranite, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o masina. Traficul este blocat

Un accident rutier a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 09. 40, in zona localitatii bihorene Ianca. in urma accidentului doua persoane au fost grav ranite. Circulatia pe DN 19 Oradea - Satu Mare este.

Bucuresti: Cinci persoane, retinute pentru ca au batut un politist cu bate si sticle sparte

Politia Capitalei informeaza ca duminica au fost retinute cinci persoane, in urma unor percheziti, pentru ca au batut vineri seara un politist din Bucresti cu bate si sticle sparte. Unul din cei cinci agreso.

Doua persoane in stare grava in urma unui accident de microbuz, aproape de Oradea

Accident grav in aceasta dimineata pe Drumul National 19, in apropierea localitatii bihorene Ianca, . Un microbuz, in care se aflau patru persoane, s-a izbit de un alt autoturism. Din primele informatii, mai multe persoane sunt in stare de inconstienta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )