Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doua persoane in stare grava in urma unui accident de microbuz, aproape de Oradea

Adevărul Adevărul,
Doua persoane in stare grava in urma unui accident de microbuz, aproape de Oradea

Accident grav in aceasta dimineata pe Drumul National 19, in apropierea localitatii bihorene Ianca, . Un microbuz, in care se aflau patru persoane, s-a izbit de un alt autoturism. Din primele informatii, mai multe persoane sunt in stare de inconstienta. continuă pe Adevărul

Bihor: 11 persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier

Un numar de 11 persoane au fost ranite, intre care doua grav, in urma unui accident petrecut, duminica dimineata, pe DN 19, la iesirea din localitatea bihoreana Ianca, dupa ce soferul unui autoturism a.

Un mort si trei raniti, in urma unui ACCIDENT produs pe soseaua de centura a Buzaului.

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite grav in urma unui accident produs, vineri, pe soseaua de centura a orasului Buzaului, dupa ce doua masini s-au ciocnit, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit inspectorului sef principal Adrian Rosioru de la Politia Rutiera Buzau, accidentul, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc din cauza vitezei si a carosabilului umed. Astfel, soferul unui autoturism Ford a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a .

Prahova. Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Cinci persoane, printre care doi minori, au fost ranite duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc in comuna prahoveana Bucov. Potrivit purtatorului de cuvant al.

4 romani au murit, iar alte 7 persoane sunt ranite in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj. Potrivit primelor declaratii ale politiei, 4 romani au murit, iar.

5 morti si 7 raniti in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj. 5 persoane au murit, iar alte 7 au fost transportate la spital, cu rani.

3 morti si un roman ranit in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj, transmite UdineToday. Potrivit primelor declaratii ale politiei, 3.

Suceava. Doua persoane au distrus geamurile unui bar, dupa ce au fost dati afara din local

Administratorul unui bar din municipiul Suceava a reclamat, sambata seara, ca doua persoane au distrus cu pietre vitrinele barului sau, acesta apreciind ca agresorii sunt clienti carora nu le-a permis accesul.

Un tanar a murit in urma unui accident cu motocicleta

Un tanar bucurestean a murit dupa ce a pierdut controlul motocicletei, in timp ce incerca sa evite o masina. Incidentul s-a petrecut in apropierea capitalei, conform postului B1 TV. Se pare ca tanarul rula.

Accident in lant pe DN1. Doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, se desfasoara cu restrictii, sambata, in urma unui accident in lant in care au fost implicate patru masini, doua persoane fiind transportate la spital pentru.

Accident grav pe DN19: Doua persoane au fost grav ranite, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o masina. Traficul este blocat

Un accident rutier a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 09. 40, in zona localitatii bihorene Ianca. in urma accidentului doua persoane au fost grav ranite. Circulatia pe DN 19 Oradea - Satu Mare este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )