Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane, electrocutate pe podul CFR din Baneasa

România Liberă România Liberă,
Doua persoane, electrocutate pe podul CFR din Baneasa

Doi tineri, de aproximativ 18 ani, s-au electrocutat, joi, dupa ce s-au urcat pe un pod CFR din Capitala, deasupra unor cabluri de inalta tensiune, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi tineri, electrocutati pe podul CFR din Baneasa

Doi tineri au fost electrocutati pe podul CFR din Baneasa. Unul dintre acestia a fost aruncat de la o inaltime de 4 metri, iar celalalt prezinta arsuri pe maini si pe picioare. Cei doi tineri au fost internati.

Doi tineri au fost dusi la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce s-au electrocutat pe Podul CFR 2

Doi tineri au fost transportati la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce s-au urcat pe Podul CFR 2 si au fost electrocutati. Unul dintre acestia a cazut de la o inaltime de patru metri.

Doi tineri au ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au electrocutat pe un pod CFR din Capitala

Doi tineri s-au electrocutat, joi, dupa ce s-au urcat pe un pod CFR din Capitala, deasupra unor cabluri de inalta tensiune, potrivit reprezentantilor Inspectorului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Atact armat intr-un campus universitar din Kenya. Doi morti si 30 de raniti

Doua persoane au fost ucise si alte 30 ranite intr-o universitate din Kenya. Atacatorii au tras fara discriminare in campusul Garissa University College, si s-au luptat cu fortele de politie, a anuntat.

Doua persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu haine vandute pe internet

Doua persoane au fost retinute dupa ce politistii au descins la cinci adrese din Bucuresti si au pus in aplicare opt mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala cu haine vandute pe internet de aproximativ 1,5 milioane de lei, informeaza Politia Capitalei.

Turcia. Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului de guvernamant din Istanbul (VIDEO)

Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului AKP din Istanbul, partid care se afla la conducerea guvernului turc, informeaza presa locala. Asa cum se obeserva in imagini, un barbat a spart o fer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )