Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doua persoane si-au pierdut viata, pe DN3. Un barbat a adormit la volan, iar o tanara a condus cu viteza

Adevărul Adevărul,
Doua persoane si-au pierdut viata, pe DN3. Un barbat a adormit la volan, iar o tanara a condus cu viteza

Doua persoane si-au pierdut viata, la sfarsitul saptamanii trecute, pe DN3, din judetul Calarasi. Prima tragedie s-a petrecut sambata in apropiere de localitatea Cuza-Voda, iar cea de-a doua, la Plevna. continuă pe Adevărul

Accident grav in Arad: doua persoane si-au pierdut viata. Drumul National 7 Arad-Deva este blocat

Drumul National 7, care face legatura intre Arad si Deva, este blocat, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata.

Accident grav in Arad: doua persoane si-au pierdut viata

Drumul National 7, care face legatura intre Arad si Deva, a fost blocat, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata.

Accident rutier pe DN 1: Doua persoane ranite dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a rasturnat in afara soselei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat, duminica, pentru Meiafax, ca in microbuzul de transport persoane se aflau in total opt pasageri.

Doua persoane ranite intr-un accident de circulatie la Campu Mare

Un grav accident de cirulatie s-a produs duminica dupa-amiaza pe DJ 670, Floresti Baia de Arama. Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a rasturnat.

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe DN1

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2562 seconds )