Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident grav in Arad: doua persoane si-au pierdut viata. Drumul National 7 Arad-Deva este blocat

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Arad: doua persoane si-au pierdut viata. Drumul National 7 Arad-Deva este blocat

Drumul National 7, care face legatura intre Arad si Deva, este blocat, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

Accident grav in Arad: doua persoane si-au pierdut viata

Drumul National 7, care face legatura intre Arad si Deva, a fost blocat, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, pe DN3. Un barbat a adormit la volan, iar o tanara a condus cu viteza

Doua persoane si-au pierdut viata, la sfarsitul saptamanii trecute, pe DN3, din judetul Calarasi. Prima tragedie s-a petrecut sambata in apropiere de localitatea Cuza-Voda, iar cea de-a doua, la Plevna.

Accident rutier pe DN 1: Doua persoane ranite dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a rasturnat in afara soselei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat, duminica, pentru Meiafax, ca in microbuzul de transport persoane se aflau in total opt pasageri.

Accident GRAV in Arad: DN7 este BLOCAT.

Doua persoane au murit, luni dimineata, intr-un grav accident de circulatie care s-a produs pe DN7 Arad Deva, in judetul Arad. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane, un autotren si un autoturism s-au lovit frontal. Citeste si Accident grav la Iasi. O femeie a murit prinsa intre doua masini Cei doi pasageri din autoturism si-au pierdut viata. La momentul transmiterii acestei stiri, DN7 Arad Deva este blocat pe ambele sensuri intre localitatile aradene .

Accident grav cu cinci victime la Simleu Silvaniei. Un autobuz a intrat intr-un microbuz

Un grav accident de circulatie a avut loc ieri dupa-amiaza pe o strada din orasul Simleu Silvaniei in urma accidentului doua persoane au fost grav ranite, una fiind internata intr-un spital din Cluj, alta la spitalul din Zalau, iar trei s-au ales cu rani mai usoare.

Doua persoane ranite intr-un accident de circulatie la Campu Mare

Un grav accident de cirulatie s-a produs duminica dupa-amiaza pe DJ 670, Floresti Baia de Arama. Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a rasturnat.

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe DN1

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a.

Accident grav la Iasi. O femeie a murit, prinsa intre doua masini.

O femeie in varsta de 26 de ani, din Iasi, a fost accidentata mortal in timp ce isi lua bagajele dintr-un taxi. Potrivit Romania TV, ea a fost lovita de o alta masina, fiind prinsa intre cele doua autoturisme. Dupa ce s-a dat jos din masina, femeia si-a dat seama ca a uitat sa-si ia si bagajele si, disperata, i-a facut semn taximetristului sa opreasca. Soferul a intors masina si a oprit perpendicular pe strada. Potrivit bzi. ro, taxiul a fost depasit pe partea stanga de un autoturism, iar .

Ialomita: Doua persoane au murit, iar alte patru ranite in urma unui accident in care au fost implicate cinci masini

Cinci autoturisme au fost implicate, luni seara, intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN 2, Bucuresti- Urziceni, in zone localitatii Movilita, judetul Ialomita. Accidentul s-a soldat cu doi morti si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2627 seconds )