Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua tinere musulmane au fost agresate pe o strada din Bucuresti. Autoritatile au demarat o ancheta

România Liberă România Liberă,
Doua tinere musulmane au fost agresate pe o strada din Bucuresti. Autoritatile au demarat o ancheta

Procuroriii de la Parchetul Sectorului 2 au inceput cercetarile impotriva a cinci persoane care le-au agresat pe cele doua fete de religie musulmana. Pana in acest moment persoanele vatamate nu au formulat plangere prealabila in cauza. continuă pe România Liberă

Doua tinere musulmane au fost agresate pe strada in Bucuresti

Doua tinere de religie musulmana au fost agresate pe strada in Bucuresti.

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate in centrul Bucurestiului. Politia face cercetari. Ce spun reprezentantii Centrului Islamic din Romania

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitala, anunta Asociatia Surori Musulmane, cazul fiind cercetat si de Politia Capitalei. Agresorii ar fi folosit si cutite. Potrivit Asociatiei un grup format din trei baieti si doua fete, le-ar fi smuls victimelor, in varsta de 18 ani, valul si le-ar fi batut.

Doua tinere musulmane, atacate in Bucuresti: Le-au smuls valul islamic si le-au batut, ranindu-le la cap si la maini

Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari dupa ce doua tinere musulmane in varsta de 18 ani ar fi fost atacate pe strada, in zona Mosilor din Capitala, unde mai multi tineri le-ar fi smuls valul islamic si le-ar fi batut, scrie News. ro .

Doua tinere musulmane au fost agresate in centrul Bucurestiului

Doua tinere de 18 ani, ce purtau val islamic, au fost agresate de un grup de tineri in Capitala, pe Calea Mosilor, transmite Mediafax. Doua femei musulmane au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri,.

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

FOTOGALERIE Cateva sute de studenti din Bucuresti au protestat, marti, fata de legea antifumat / Lege facuta pe genunchi, ii ostracizeaza pe fumatori

Circa 200 de studenti din Bucuresti au protestat in strada marti dupa-amiaza fata de legea antifumat. Ei sunt nemultumiti ca legea nu le permite sa-si aprinda tigarile in campusurile studentesti, intrucat fumatul este interzis in institutiile de invatamant. Studentii cazati in complexul studentesc Regie nu au voie sa fumeze nici in parcul Regiei, acestia fiind nevoiti sa mearga cate doi kilometri pentru a fuma o tigara. Cativa au fost deja amendati pentru ca n-au tinut cont de lege, altii, mai indrazneti, spun ca fumeaza in camerele de camin, in semn de protest. Protestatarii au cerut amendamente pe legea antifumat, pe care o considera neclara si discriminatorie.

Protest inedit facut de doi tineri, in plina strada, impotriva gropilor din Bucuresti. VIDEO

Doi tineri din Bucuresti au apelat la o metoda neconventionala de protest impotriva gropilor din Bucuresti. Acestia au mers pe bulevardul Turnu Magurele din Capitala, una dintre arterele care arata.

Directoarea care a batut copii la o gradinita din Bucuresti, retinuta pentru 24 de ore

Directoarea care a batut copii la o gradinita particulara din Bucuresti a fost retinuta pentru 24 de ore. Rele tratamente aplicate minorului, aceasta este acuzatia sub care este urmarita penal directoarea.

Accident rutier grav. Patru masini s-au ciocnit in Pasajul Piata Presei din Bucuresti

Circulatia rutiera a fost blocata, in aceasta dimineata, in urma impactului dintre patru autoturisme care s-au ciocnit in pasajul rutier de la Piata Presei, din Bucuresti, potrivit EVZ. ro.

Ce a patit directorea care a batut copii la o gradinita din Bucuresti

Directoarea care a batut copii la o gradinita particulara din Bucuresti este urmarita penal. Politistii au strans mai multe declaratii ale martorilor, atat parinti cat si fosti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )