Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doua treimi din bancile europene, increzatoare ca au capital suficient

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua treimi din bancile europene, increzatoare ca au capital suficient

Cele mai multe dintre bancile europene sunt increzatoare ca nu vor fi nevoite sa-si majoreze capitalul dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) va anunta rezultatele testelor de stres pe care le deruleaza, potrivit unui studiu publicat ieri de firma de consultanta Ernst and Young LLP EY). continuă pe Ziarul Bursa

Insurgenti sunniti au executat 21 de persoane in doua orase din Irak

Insurgenti au ucis 21 de persoane in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, au anuntat ofiteri si medici duminica, citati de presa internationala.

CALCULE Astazi se stabiliesc inca doua echipe din optimi la Cupa Mondiala. Mexic - Croatia, un meci de care pe care. Cum poate fi eliminata Brazilia

Astazi incepe ultima faza a grupelor Cupei Mondiala 2014. Se vor juca ultimele doua meciuri in grupele A si B. Daca in Grupa B echipele se stiu deja, in Grupa A lupta este deschisa, iar gazele din Brazilia se vor lupta pentru un loc in optimile de finala.

Insurgenti sunniti au executat zeci de oficiali locali in doua orase din Irak

Insurgenti au ucis 21 de oficiali locali in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, au anuntat ofiteri si medici duminica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )