Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doua tururi de scrutin in 25 mai: europarlamentare si partiale pentru Parlament

Adevărul Adevărul,
Doua tururi de scrutin in 25 mai: europarlamentare si partiale pentru Parlament

Guvernul a decis, miercuri, prin ordonanta de urgenta, organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, in data de 25 mai. continuă pe Adevărul

Europarlamentarele, simultan cu alegerile partiale pentru Parlament.

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, in data de 25 mai, relateaza Mediafax. Guvernul a luat, miercuri, aceasta decizie prin ordonanta de urgenta si a stabilit ca alegerile partiale sa aiba loc intr-un singur tur, iar candidatul care a obtinut cele mai multe voturi sa fie declarat castigator, a precizat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Eugen .

Alegerile partiale pentru parlamentari vor avea loc odata cu europarlamentarele, intr-un singur tur

Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, pe 25 mai. Scrutinul pentru locurile vacante.

Victor Ponta: Dupa 25 mai, cred ca vom fi din nou impreuna cu PNL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca este posibil ca, dupa data de 25 mai, USL sa se reintregeasca. Va rog, pe cat posibil - stiu ca la Iasi e mai greu, dar cred ca se poate - sa ramanem in.

Romanii din diaspora cer mai multi bani pentru comunitati.

Romanii din diaspora ii cer ministrului pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-o scrisoare deschisa, sa aloce mai multe fonduri pentru asociatii, biserici si presa romaneasca. Citeste si: FADERE vrea sa dea in judecata statul francez, daca expulzeaza romii nejustificat Totodata, in scrisoarea deschisa, romanii din afara granitelor cer autoritatilor sa reduca taxele consulare, sa inlesneasca procesul de vot pentru romani, sa infiinteze un telefon verde si sa se implice in .

Ponta inca mai spera la refacerea USL: Dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Victor Ponta le-a cerut, luni, membrilor coonducerii PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare din 25 mai vor fi din nou impreuna.

Ponta, social-democratilor: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

Ponta, catre social-democrati: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )