Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragnea, despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea, despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil, transmite Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, intrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil.

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea: Varianta unui guvern minoritar PNL, o prostie

Varianta unui guvern minoritar PNL, este o prostie in opinia lui Liviu Dragnea, care a subliniat ca acel guvern ar fi unul instabil. Este o prostie. Exact asta ne-ar mai trebui, un guvern minoritar.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre alegerile parlamentare: Candidatii nostri vor fi selectati dupa o analiza serioasa

Candidatii PSD la alegerile parlamentare vor fi selectati cu rigoare, potrivit declaratiilor facute de Liviu Dragnea in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )