Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dupa Marea Britanie, o alta tara in pericol sa iasa din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Dupa Marea Britanie, o alta tara in pericol sa iasa din Uniunea Europeana

Partidul Popular Slovac de extrema dreapta) a anuntat sambata ca lanseaza o petitie pentru organizarea unui referendum privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat joi pe. continuă pe Antena3

Gafa uriasa facuta de cei de la Ryanair la cateva ore dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

O lume intreaga s-a trezit astazi cu vestea ca Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Mai putin se pare cei de la Ryanair, care au trimis un email clientilor care i-a lasat maca. Compania aeriana dorea s?.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu analizeaza impactul Brexitului asupra Romaniei si Europei. Uniunea Europeana a fost creata, sub numele de Uniunea Carbunelui si Otelului,.

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

BREXIT: cum au vazut artistii din toata lumea referendumul din Marea Britanie

Numerosi graficieni au publicat desene prin care evidentiaza situatia din Marea Britanie, in urma referendumului pentru BREXIT. Nu putini sunt cei care carora nu le vine sa creada ce-au facut, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana. inainte de toate, insa, trebuie sa stiti ca acesta este, de fapt, un vot consultativ, [].

Reactia Greciei dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Premierul grec, Alexis Tsipras, a carui impotrivire fata de politica Uniunii Europene a impins blocul comunitar intr-o criza anul trecut, a afirmat sambata ca nu acuza poporul britanic.

Brexit. Uniunea Europeana in cifre, fara Marea Britanie

Cetatenii Marii Britanie au decis prin referendum ca tara sa iasa din Uniunea Europeana, iar in momentul in care si Parlamentul britanic va legifera acest lucru, UE va arata altfel in termeni de cifre.

Isteria a pus stapanire pe Marea Britanie. Ce s-a intamplat cu creioanele din sectiile de vot

La scurt timp de la inceperea procesului de votare, in Marea Britanie au inceput sa circule adevarate teorii ale conspiratiei legate de creioanele distribuite in sectiile de votare, scrie.

BREXIT. Ce-i ingrijoreaza de fapt pe romanii care muncesc in Marea Britanie

Romanii care muncesc si traiesc in Regatul Unit privesc cu ingrijorare ziua de 23 iunie, cand Marea Britanie va decide daca mai vrea sa ramana in UE sau alege sa iasa. Se gandesc la taxe, la libera circulatie, dar si la impactul asupra pietei muncii. Multi dintre ei sustin ca sunt pregatiti sa se intoarca in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )