Libnet.ro
UNICEF

19:00

Reactia Greciei dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Reactia Greciei dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Premierul grec, Alexis Tsipras, a carui impotrivire fata de politica Uniunii Europene a impins blocul comunitar intr-o criza anul trecut, a afirmat sambata ca nu acuza poporul britanic. continuă pe Antena3

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

Gafa uriasa facuta de cei de la Ryanair la cateva ore dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

O lume intreaga s-a trezit astazi cu vestea ca Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Mai putin se pare cei de la Ryanair, care au trimis un email clientilor care i-a lasat maca. Compania aeriana dorea s?.

Dupa Marea Britanie, o alta tara in pericol sa iasa din Uniunea Europeana

Partidul Popular Slovac de extrema dreapta) a anuntat sambata ca lanseaza o petitie pentru organizarea unui referendum privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat joi pe.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani. Reactii, masuri si consecinte

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani

Aproximativ 52% dintre cetatenii britanici au optat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48% doresc sa faca parte, in continuare din blocul comunitar.

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu analizeaza impactul Brexitului asupra Romaniei si Europei. Uniunea Europeana a fost creata, sub numele de Uniunea Carbunelui si Otelului,.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

BREXIT. Miercuri se desfasoara la Bruxelles primul summit UE fara Marea Britanie

Liderii a 27 din cele 28 de state membre actuale ale Uniunii Europene exceptia este Marea Britanie) se vor reuni miercuri, la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )