Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea are de tras pentru colegiul in care candideaza. Localnicii nu stiu exact cine este

Antena3 Antena3,
Elena Udrea are de tras pentru colegiul in care candideaza. Localnicii nu stiu exact cine este

Elena Udrea fuge de Bucuresti si va candida in colegiul de la Piatra Neamt, in comuna Ion Creanga. Oamenii spun insa ca nu au auzit de Elena Undrea decat de la televizor, si nu s-ar grabi sa o voteze. Pentru. continuă pe Antena3

Elena Udrea, MRU si Mihail Neamtu fug la loc sigur de teama esecului. Vezi unde vor candida acestia

Potrivit presedintelui PDL, Vasile Blaga, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, va candida la alegerile parlamentare in Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, scrie Mediafax. Tot Vasile Blaga a.

Dolj: Mircea Geoana, sustinut de USL, va candida la Senat pentru Colegiul Dabuleni

Senatorul de Dolj Mircea Geoana va candida la alegerile din 9 decembrie pentru Colegiul Dabuleni, pe care il reprezinta si acum in Parlament, a anuntat, joi, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa. Candidatura.

Johannis: Scoala are nevoie de PERFORMANTA, care se face cu bani, nu cu POVESTI POLITICE.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, sustine ca invatamantul nu se va imbunatati atat timp cat politicienii fac aprecieri jenante la adresa profesorilor si ca acesta are nevoie de performanta, care se obtine cu bani, nu cu ochi frumosi sau povesti politice, potrivit Mediafax. Intrebat, intr-o conferinta de presa, de ce are nevoie invatamantul romanesc pentru a functiona in parametrii normali, Johannis, profesor de fizica, a raspuns ca este nevoie de perfomanta, care se face cu bani, nu cu .

Amenzi mai mari pentru soferii care vor fi prinsi fara anvelope de iarna

Soferii care vor fi surprinsi de Politia Rutiera fara anvelope de iarna in acest sezon, risca sa plateasca amenzi mai mari cu 4,5% fata de anul trecut. Amenda este cuprinsa intre 630 si 1. 400 de lei.

Ajutoare pentru spaniolii care traiesc sub pragul saraciei. Crucea Rosie Spaniola colecteaza donatii la scara nationala

Crucea Rosie Spaniola si-a lansat traditionala campanie anuala de colectare de donatii la scara nationala. Pentru prima data, in acest an, fondurile sunt destinate celor peste doua milioane de saraci din.

Bolivia: Mandat de arestare pentru generalul care l-a capturat pe Che Guevara

Justitia boliviana a emis un mandat de arestare pentru generalul in rezerva Gary Prado Salmon, celebru pentru capturarea lui Ernesto Che Guevara in 1967, din cauza legaturilor sale cu un grup de mercenari, a anuntat miercuri judecatorul Sixto Fernandez, citat de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )