Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elevii care au sustinut simularea pentru examenul de bacalaureat afla vineri ce note au obtinut

B1 B1,
Elevii care au sustinut simularea pentru examenul de bacalaureat afla vineri ce note au obtinut

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a afla vineri ce note au obtinut la simularea pentru examenul de bacalaureat. Notele vor fi anuntate la institutiile de invatamant de care apartin elevii, fara sa fie. continuă pe B1

Rezultate dezastruoase la simularea de la Bacalaureat: jumatate dintre elevi au luat note sub 5 la romana

Dupa centralizarea rezultatelor de la simularea pentru examenul de Bacalaureat, doar jumatate dintre elevi au obtinut note de trecere. 52% dintre elevii de clasa a XII-a au obtinut nota 5 la limba si literatura.

Bacalaureat 2014. Elevii afla, vineri, notele obtinute la simulare.

Elevii claselor a XI-a si a XII-a afla, vineri, notele obtinute la simularea pentru examenul de bacalaureat. Citeste si: Profesorii nu mai vor sa munceasca gratis la Simulari Notele vor fi anuntate la institutiile de invatamant de care apartin elevii, fara sa fie trecute in catalog. Intre 3 si 9 martie, elevii de clasa a XII-a au sustinut simularea la limba romana, limba materna, matematica sau istorie, plus inca o proba la alegere din profilul la care studiaza, fiind prima data cand la .

Elevii care vor incepe in toamna clasa I si clasa a II-a ar putea invata dupa manuale digitale

Elevii care vor trece la toamna in clasa I si clasa a II-a ar putea invata dupa manualele digitale. Ministerul Educatiei Nationale a demarat deja licitatia pentru noile manuale. Din septembrie 2014, elevii din.

Targ dedicat liceelor si taberelor de vara din strainatate. Ce sisteme de burse exista pentru elevii care isi continua liceul in strainatate

Reprezentanti ai 30 de scoli importante din Marea Britanie, Elvetia, Portugalia, Germania si Belgia vor fi prezenti weekendul acesta la targul World Education din Bucuresti, unde vor fi prezentate tabere de vara in strainatate si oferte de inscriere in colegii occidentale. Cambridge Education Group ofera burse de pana la 30% din taxa de scolarizare pentru elevii care vor sa urmeze liceul la unul dintre colegiile din grup. La eveniment vor fi prezenti si reprezentanti ai liceului Institut auf dem Rosenberg din Elvetia, unde bursele acordate sunt de 50% din totalul taxelor pentru cei 4 ani de studii. Vezi in articol care sunt conditiile pe care un elev trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine bursa la un liceu din strainatate si care sunt taxele de scolarizare la colegii.

Lider sindical: In Codul Etic trebuie introduse amenzi pentru elevii care ii jignesc pe profesori

Liderul UJS Pro Educatia Suceava spune ca in Codul Etic ar trebui prevazute si masuri pentru protectia cadrelor didactice, precum amenzi pentru elevii care ii jignesc pe profesori, dar si criterii pentru o selectie riguroasa a dascalilor,.

Lider sindical: in Codul Etic trebuie introduse amenzi pentru elevii care ii jignesc pe profesori.

Liderul UJS Pro Educatia Suceava spune ca in Codul Etic ar trebui prevazute si masuri pentru protectia cadrelor didactice, precum amenzi pentru elevii care ii jignesc pe profesori, dar si criterii pentru o selectie riguroasa a dascalilor, precum si pentru evitarea supraaglomerarii claselor, informeaza Mediafax. Liderul Uniunii Judetene Sindicale UJS) Pro Educatia Suceava, Traian Paduret, a declarat ca proiectul Codului Etic cuprinde si parti bune si parti mai putin bune, sustinand ca .

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Astazi elevii claselor a XI-a si a XII-a afla notele la simularea pentru examenul din vara

Astazi se afiseaza la avizierele scolilor rezultatele de la simularea de Bacalaureat 2014. Corectarea lucrarilor s-a incheiat cu doua zile mai devreme decat fusese stabilit, ceea ce ar putea influenta rata de promovare, atrag atentia mai multi profesori.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )