Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bacalaureat 2014. Elevii afla, vineri, notele obtinute la simulare.

România Liberă România Liberă,
Bacalaureat 2014. Elevii afla, vineri, notele obtinute la simulare.

Elevii claselor a XI-a si a XII-a afla, vineri, notele obtinute la simularea pentru examenul de bacalaureat. Citeste si: Profesorii nu mai vor sa munceasca gratis la Simulari Notele vor fi anuntate la institutiile de invatamant de care apartin elevii, fara sa fie trecute in catalog. Intre 3 si 9 martie, elevii de clasa a XII-a au sustinut simularea la limba romana, limba materna, matematica sau istorie, plus inca o proba la alegere din profilul la care studiaza, fiind prima data cand la . continuă pe România Liberă

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Astazi elevii claselor a XI-a si a XII-a afla notele la simularea pentru examenul din vara

Astazi se afiseaza la avizierele scolilor rezultatele de la simularea de Bacalaureat 2014. Corectarea lucrarilor s-a incheiat cu doua zile mai devreme decat fusese stabilit, ceea ce ar putea influenta rata de promovare, atrag atentia mai multi profesori.

Elevii care au sustinut simularea pentru examenul de bacalaureat afla vineri ce note au obtinut

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a afla vineri ce note au obtinut la simularea pentru examenul de bacalaureat. Notele vor fi anuntate la institutiile de invatamant de care apartin elevii, fara sa fie.

Rezultate simulare Bacalaureat Valcea. Elevii de clasa a XII-a au obtinut rezultate mai bune decat cei de a XI-a

Peste 50 % din cei peste 3300 de elevi de clasa a XII-a care au sustinut simularea la Limba si literatura romana au obtinut note peste 5. in schimb, promovabilitatea este de 41 % la matematica si istorie. Rezultatele obtinute de acestia sunt insa mai bune decat cele ale colegilor de a XI-a.

UPDATE. Bacalaureat 2014. Aproximativ jumatate dintre elevi, note sub 5 la simulare.

UPDATE: Jumatate dintre elevii de liceu au obtinut note sub 5 la simularea examenului de Balacaureat, conform datelor Ministerului Educatiei Nationale. Astfel, la clasa a XII-a, elevii au obtinut note peste 5 in proportie de 52,8% la Limba romana, 67,78% la Limba materna, 42,51% la proba obligatorie a profilului Matematica sau Istorie) si 53,92% la proba la alegere a profilului. La clasa a XI-a, la proba de Limba romana - 44,22% dintre elevi au luat note peste 5, la proba pentru Limba .

Simulari Bacalaureat 2014 Astazi se afiseaza rezultatele simularilor de la Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a

Elevii claselor a XI-a si a XII-a afla astazi, 14 martie, rezultatele de la simularea examenelor de Bacalaureat. Anul acesta, liceenii au sustinut pentru prima data aceste simulari la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti elevii. O alta premiera a simularilor din acest an a reprezentat-o sustinerea testelor si de catre elevii de clasa a XI-a. Simularile probelor de BAC au inceput pe 3 martie, cu proba scrisa de Limba si literatura romana, iar ultima proba a fost cea la alegere a profilului si specializarii, sustinuta pe 7 martie.

UPDATE Simulari Bacalaureat 2014 S-au afisat rezultatele simularilor de la Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a

UPDATE Elevii claselor a XI-a si a XII-a au aflat astazi, 14 martie, rezultatele de la simularea examenelor de Bacalaureat. Anul acesta, liceenii au sustinut pentru prima data aceste simulari la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti elevii. O alta premiera a simularilor din acest an a reprezentat-o sustinerea testelor si de catre elevii de clasa a XI-a. Simularile probelor de BAC au inceput pe 3 martie, cu proba scrisa de Limba si literatura romana, iar ultima proba a fost cea la alegere a profilului si specializarii, sustinuta pe 7 martie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )