Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elicopterul militar prabusit: Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa

România Liberă România Liberă,
Elicopterul militar prabusit: Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in cauza fiind audiati sapte martori, a anuntat Parchetul ICCJ, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Elicopterul militar prabusit: Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa. Sapte persoane, audiate

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in cauza fiind audiati sapte martori, a anuntat Parchetul ICCJ, citat de Mediafax.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa in cazul prabusirii elicopterului din judetul Sibiu

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca. Acestia au audiat sapte.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii spitalului.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Prognosticul medicilor, rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare,.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati, insa au arsuri grave. Prognosticul ramane rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat reprezentantii spitalului. Ambii au arsuri pe mai bine de 40% din suprafata corpului, unul dintre ei fiind afectat mai puternic, au anuntat medicii.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Unul dintre ei va fi supus si unui transplant de piele

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat reprezentantii spitalului. Ambii au arsuri pe 40% din suprafata corpului, insa unul dintre ei este in stare mai grava si va fi supus luni unui transplant de piele, sustin medicii.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati; prognosticul medicilor, rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala.

Parchetul general a inceput urmarirea penala in cazul accidentului aviatic de la Sibiu pentru infractiuni privind sanatatea si securitatea in munca si ucidere din culpa

Parchetul general a anuntat inceperea urmaririi penalesub aspectul savarsirii infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa in cazul accidentului aviatic de la Sibiu.

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, se intalneste cu salvatorii care au ajuns ieri in locul in care s-a prabusit elicopterul militar

Ministrul Apararii, MirceaDusa, se intalneste in cateva minute cu cei care au ajuns primii in locul in care s-a prabusit, ieri, elicopterul militar in care se aflau zece persoane.

VIDEO. UPDATE: Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Politia, vizata de tiruri. Manifestatii violente in mai multe orase din SUA. Obama face apel la calm

Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Darren Wilson l-a impuscat cu sase gloante pe tanarul de culoare Michael Brown. Evenimentul a avut loc la inceputul lunii august, in localitatea Ferguson din statul Missouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )