Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elvetienii ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii statelor din afara spatiului Schengen

Antena3 Antena3,
Elvetienii ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii statelor din afara spatiului Schengen

Autoritatile din Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza site-ul 20min. ch. Oficialii elvetieni au aprobat aplicarea unei prevederi. continuă pe Antena3

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii statelor din afara Schengen.

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza miercuri agentia ATS, citata de Mediafax. Consiliul federal a aprobat miercuri, cu efect imediat, aplicarea unei prevederi din acquis-ului Schengen destinata luptei impotriva unui aflux abuziv de imigranti. Dispozitivul permite reintroducerea temporara a vizelor pentru un stat tert atunci cand o tara membra Schengen sufera dezavantaje de pe urma liberalizarii regimului de vize.

Elvetia vrea vize pentru cetatenii din afara Schengen

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza agentia ATS, citata de site-ul 20min. ch.

SUA au interzis vizele pentru 20 de oficiali ucraineni.

SUA au interzis vizele pentru aproximativ 20 de oficiali de rang inalt ucraineni, pe care ii acuza ca ar fi responsabili de represiunea sangeroasa a manifestatiei care a avut loc marti la Kiev, a anuntat miercuri un diplomat american, informeaza Mediafax. Astazi, am luat masura de a interzice vizele pentru aproximativ 20 de membri ai Guvernului ucrainean si alte persoane, a spus un diplomat american pentru jurnalisti. Statele Unite ii considera responsabili . ) de comiterere) de abuzuri .

SUA au interzis vizele pentru oficiali ucraineni

Statele Unite au interzis vizele pentru aproximativ 20 de oficiali de rang inalt ucraineni, pe care ii acuza ca ar fi responsabili de represiunea sangeroasa a manifestatiei care a avut loc marti la Kiev, a anuntat miercuri un diplomat american.

Rusia se pregateste sa introduca vize inclusiv pentru cetatenii din Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak. Acesta a precizat ca Moscova doreste.

Kim Jong-un ar putea fi judecat pentru crime impotriva umanitatii

Kim Jong-un si alti oficiali nord-coreeni ar putea fi judecati pentru crime impotriva umanitatii la recomandarea inspectorilor ONU pentru drepturile omului. Inspectorii au recomandat deja Consiliuliului de.

Acord intre Merkel si Putin pentru incheierea conflictului din Ucraina.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au fost de acord sa faca tot ce este necesar pentru a impiedica o escaladare a violentelor in Ucraina, a afirmat miercuri sefa guvernului german, relateaza Reuters, anunta http://www. voceabasarabiei. net. Angela Merkel a afirmat ca a vorbit cu Vladimir Putin la telefon si au fost de acord sa continue sa depuna toate eforturile pentru a impiedica o escaladare a violentelor. L-am informat pe Putin) ca ministrii de externe .

Grecia inregistreaza un excedent al balantei de conturi curente, pentru prima oara din 1948

Balanta de conturi curente a Greciei a inregistrat un excedent de 1,244 miliarde euro in 2013, fata de un deficit de 4,615 miliarde in anul precedent, a anuntat miercuri Banca Greciei, o premiera din 1948, relateaza AFP.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )