Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elvetia vrea vize pentru cetatenii din afara Schengen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elvetia vrea vize pentru cetatenii din afara Schengen

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza agentia ATS, citata de site-ul 20min. ch. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia se pregateste sa introduca vize inclusiv pentru cetatenii din Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak. Acesta a precizat ca Moscova doreste.

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii statelor din afara Schengen.

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza miercuri agentia ATS, citata de Mediafax. Consiliul federal a aprobat miercuri, cu efect imediat, aplicarea unei prevederi din acquis-ului Schengen destinata luptei impotriva unui aflux abuziv de imigranti. Dispozitivul permite reintroducerea temporara a vizelor pentru un stat tert atunci cand o tara membra Schengen sufera dezavantaje de pe urma liberalizarii regimului de vize.

Rusia introduce vize pentru statele din CSI, inclusiv pentru Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak, precizand ca Moscova doreste astfel sa se apere de conflictele interetnice, relateaza ziarul Timpul in pagina electronica.

Elvetienii ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii statelor din afara spatiului Schengen

Autoritatile din Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza site-ul 20min. ch. Oficialii elvetieni au aprobat aplicarea unei prevederi.

Retailerul danez de mobila JYSK vrea furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,53 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori romani de mobila si saltele pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Barack Obama si presedintele rus Vladimir Putin au decis joi gasirea unei solutii politice pentru criza din Ucraina, cat mai curand posibil, anunta Berlinul, conform AFP.

Grupul danez de mobila JYSK cauta furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,5 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori de mobila si saltele din Romania pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Catalin Predoiu vrea demisia lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei si demisia membrilor comisiei pentru modul in care au redactat proiectul de revizuire al Constitutiei, a anuntat luni Catalin Predoiu.

Nicolas Cage, imbracat de Adina Buzatu pentru filmul din Romania

Pentru filmul The Dying of the Light, Adina Buzatu i-a pregatit actorului american tinute, fara sa-l fi vazut fata in fata, dar care i s-au potrivit perfect.

Hollande cere sanctiuni urgente pentru Ucraina din partea UE.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a solicitat UE sanctiuni tintite si rapide impotriva celor vinovati de violentele inacceptabile din Ucraina inca de joi, potrivit unui comunicat de la Palatul Elysee, citat de AFP. Comunicatul a fost publicat in urma unei convorbiri telefonice intre presedintele francez Francois Hollande si premierul polonez Donald Tusk. Cei doi au convenit asupra necesitatii unor sanctiuni europene rapide si tintite impotriva principalilor .

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )