Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce este nevoie de mai multe femei la conducere?.

România Liberă România Liberă,
De ce este nevoie de mai multe femei la conducere?.

Angajarea mai multor femei in pozitii de conducere duce la cresterea productivitatii si a profitabilitatii, este de parere specialistul in consultanta al Alexander Mann Solutions, Jo Feely. In prezent, sunt doar trei femei in posturi de conducere in cadrul celor companiilor cu cea mai mare capitalizare de pe London Stock Exchange. Prin urmare, in mediul afacerilor, companiile incep sa se axeze pe gasirea unor strategii pentru a creste diversitatea de gen la nivel de conducere. In Marea . continuă pe România Liberă

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sfantului Nifon de la Targoviste, la care au participat, duminica, peste 10. 000 de enoriasi s-au simtit rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua femei fiind transportate cu ambulantele la spital.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Mai putina violenta, dar mai multe cazuri de inselaciune in Maramures

Ca urmare a activitatii fortelor de ordine din judet, Maramuresul a cunoscut o scadere favorabila a infractiunilor privind vatamarea corporala si furturile. La polul opus, inselaciunile par sa faca tot mai multe victime in randul maramuresenilor, fiind reclamate in prima jumatate a acestui an peste 50 de astfel de infractiuni.

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

Spaniol retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe Aeroportul Henri Coanda, de politistii de frontiera, informeaza Politia de Frontiera.

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

Directorul Time Warner, despre serialul Game of Thrones: Faptul ca este cel mai piratat show din lume este mai bine decat un premiu Emmy

Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner, compania care detine canalul de televiziune HBO, a declarat ca faptul ca Game of Thrones este cel mai piratat serial de televiziune din lume este mai important.

in stanga Nistrului sunt de 5 ori mai multe vulpi decat norma admisibila

Specialistii in sanatate din regiunea transnistreana sunt ingrijorati de populatia ridicata de vulpi. Potrivit celor mai recente date, aceasta este de 5 ori mai mare decat norma admisibila, iar pe 100 de hectare de teren densitatea rapitorilor este de 10 animale, transmite IPN.

BlackBerry analizeaza mai multe variante privind viitorul companiei: Vanzarea, printre optiunile discutate

Conducerea BlackBerry a infiintat o comisie de analiza a viitorului companiei, care va avea in vedere colaborari, parteneriate strategice, vanzarea sau alte posibile tranzactii. Comisia este alcatuita din.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )