Libnet.ro
UNICEF

14:30

Este oficial: suspectul crimei din Slatina, retinut pentru 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Este oficial: suspectul crimei din Slatina, retinut pentru 24 de ore

Adrian Galbenuse, zis Adel, de 27 de ani, suspect principal in uciderea, joi seara, a unei femei in varsta de 59 ani din municipiul Slatina, a fost retinut sambata seara pentru 24 de ore, in baza unei ordonante a Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. El va fi prezentat duminica Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile sub acuzatia de omor. continuă pe Adevărul

Suspectul crimei din Slatina, retinut pentru 24 de ore

Adrian Galbenuse, zis Adel, de 27 de ani, suspect principal in uciderea, joi seara, a unei femei in varsta de 59 ani din municipiul Slatina, a fost retinut sambata seara pentru 24 de ore, in baza unei ordonante a Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. El va fi prezentat duminica Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile sub acuzatia de omor.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, in prezent politistii si procurorii declansand cercetarile pentru gasirea autorilor, care au reusit sa fuga, anchetatorii urmand sa stabileasca si daca femeia a fost jefuita, relateaza Mediafax.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, in prezent politistii si procurorii declansand cercetarile pentru gasirea autorilor, care au reusit sa fuga,.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina. Autoriii au reusit sa fuga, politia fiind pe urmele lor. Femeia de 59 de ani a fost atacata de una sau de mai multe.

Teroristul unui sat din Alba, retinut pentru a patra oara. Este cercetat pentru distrugere si tentativa de talharie

Un barbat de 36 de ani din Lunca Ampoitei, judetul Alba, care terorizeaza de mai multa vreme locuitorii satului a fost retinut de politisti pentru a patra oara. Petru Gavrila este acuzat ca a incendiat cladiri, capite de fan, dar este cercetat si pentru tentativa de talharie.

Caru' cu Vedete: Lady Gaga, dezvaluiri cutremuratoare: violata la 19 ani; Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu expulzata de Mr Pink 3 saptamani!; Este oficial: Borcea este din nou tatic!

Ce nu mai poate face Catrinel Sandu dupa accidentarea de la Dansez. S-a operat in Germania, dupa ce a dansat la PRO TV Catrinel Sandu 39 de ani) are si acum de tras dupa accidentul suferit la piciorul drept. Nu mai e nicio sansa sa fie impreuna! Nick Cannon a depus actele prin care cere divortul de Mariah Carey! Despartiti din vara anului trecut, Mariah Cary si Nick Cannon nu mai au nicio sansa sa-si refaca mariajul.

Imigrant roman, retinut pentru proferare de amenintari cu moartea la adresa musulmanilor

Un imigrant roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse, avand asupra sa un.

Pompier de la ISU Bucuresti, retinut pentru omor

Plutonierul major Constantin Bran, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, a fost retinut, fiind acuzat ca, in iulie anul trecut, a omorat o persoana care furase un tractor al familiei.

Sef al Cadastrului, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut ieri, pentru 24 de ore, pe Iulian Bocse, seful Biroului resurse umane si relatii cu publicul din Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, pentru abuz in serviciu si pentru ca ar fi luat mita circa 5. 000 de euro.

Seful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs organizat in septembrie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )