Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUDEREA lui Chiliman din PNL, asteptata luni, dupa un an de CONFLICT deschis cu Antonescu.

România Liberă România Liberă,
EXCLUDEREA lui Chiliman din PNL, asteptata luni, dupa un an de CONFLICT deschis cu Antonescu.

Excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, din PNL este asteptata a fi decisa luni in Delegatia Permanenta a PNL, la un an de la declansarea publica a conflictului cu actualul lider al partidului, Crin Antonescu, perioada in care edilul a primit mai multe avertismente din partea acestuia, potrivit Mediafax. Delegatia Permanenta a PNL urmeaza sa decida asupra propunerii de excludere din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, in cazul caruia presedintele PNL a afirmat ca . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, mentionand ca decizia va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni, relateaza Mediafax.

Antonescu va propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, astazi, ca va propune, in cadrul Delegatiei Permanente a partidului, excluderea lui Andrei Chiliman.

Vlad Moisescu, dupa excluderea in direct din PNL: Am fost executat talhareste

Vlad Moisescu a declarat, joi, la o zi dupa ce a fost exclus din PNL chiar in timp ce era prezent in platoul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca a fost executat si ca aceasta decizie de.

Crin Antonescu, la Adevarul Live:Voi propune excluderea lui Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, la Adevarul Live ca va propune excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

VIDEO Crin Antonescu, la Adevarul Live: Voi propune excluderea lui Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, la Adevarul Live ca va propune excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chliman din PNL, decizia va fi a Delegatiei ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chliman, dar decizia finala va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie la Adevarul Live, daca va fi discutata saptamana viitoare excluderea lui Andrei Chiliman din partid, el raspunzand afirmativ. Solicitat sa precizeze daca va el face propunerea in acest sens, presedintele PNL a spus: .

Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL, raman in partid ca sa ma bat din interior ...

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1, mentionand ca el ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Sunt plecat din tara pana duminica, astfel incat nu pot fi si fizic alaturi de colegii si de prietenii mei exclusi aseara din PNL. Ii asigur, insa, ca le sunt alaturi sufleteste, .

Andrei Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL. Raman in partid ca sa ma bat din interior zi de zi

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1, mentionand ca el ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu, transmite Mediafax.

Andrei Chiliman: Sunt alaturi de cei exclusi din PNL, raman in partid ca sa ma bat din interior zi de zi

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma ca este sufleteste alaturi de cei exclusi, printr-un act ticalos, din PNL Sector 1 si mentioneaza ca ramane in partid pentru a se bate din interior, zi de .

Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chliman din PNL. Decizia va fi a Delegatiei Permanente

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, vineri, ca va propune ca primarulSectorului 1, Andrei Chiliman, sa fie exclus din partid, urmand ca decizia finala sa apartina Delegatiei Permanente, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )