Libnet.ro
UNICEF

09:30

EXCLUSIV Consiliul Concurentei il trage de ureche pe Dragomir. Presedintele LPF e amenintat cu o amenda si o ancheta in cazul vanzarii drepturilor TV

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Consiliul Concurentei il trage de ureche pe Dragomir. Presedintele LPF e amenintat cu o amenda si o ancheta in cazul vanzarii drepturilor TV

Weekend Adevarul a publicat un interviu cu seful Ligii in care acesta a dezvaluit ca, in proportie de 90%, drepturile de televizare ale Ligii I vor ajunge la o firma olandeza. Planul lui Corleone nu e insa pe placul membrilor Consiliului Concurentei. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Consiliul Concurentei il urecheaza pe Dragomir. Presedintele LPF e amenintat cu o amenda si o ancheta in cazul vanzarii drepturilor TV

Weekend Adevarul a publicat un interviu cu seful Ligii in care acesta a dezvaluit ca, in proportie de 90%, drepturile de televizare ale Ligii I vor ajunge la o firma olandeza. Planul lui Corleone nu e insa pe placul membrilor Consiliului Concurentei.

Consiliul Concurentei solicita puncte de vedere din piata in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate) in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre Grup Feroviar Roman S. A, se arata intr-un comunicat al Consiliului. Dorim sa aflam opiniile actorilor din piata, sa strangem cat mai multe informatii pentru a putea analiza cat mai obiectiv impactul pe care il poate avea aceasta tranzactie asupra economiei, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Consiliul Concurentei cere observatii de la terti privind achizitia CFR Marfa de catre GFR. Termenul legal pentru o decizie este de cinci luni

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor, inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate, in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR, si aminteste ca termenul legal maxim in care va emite o decizie privind tranzactia este de 5 luni.

Consiliul Concurentei, interesat de observatiile surselor privind preluarea CFR Marfa de catre GFR

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale surselor din piata in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre Grup Feroviar Roman GFR), pentru a putea analiza cat mai obiectiv impactul pe care il poate avea aceasta tranzactie asupra economiei, se arata intr-un comunicat de presa.

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus astazi, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, potrivit surselor de presa.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, transmite Mediafax. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil. In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Contractul a fost semnat la inceputul lunii septembrie, .

Consiliul Concurentei: Pretul real al painii a scazut doar cu 6%

Scaderea efectiva a pretului painii in urma reducerii TVA de la 24% la 9% a fost de doar 6%, potrivit datelor Consiliului Concurentei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )