Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fabrica de Arme Cugir isi dubleaza activitatea printr-un contract incheiat cu o tara NATO

B1 B1,
Fabrica de Arme Cugir isi dubleaza activitatea printr-un contract incheiat cu o tara NATO

Fabrica de Arme de la Cugir isi va dubla activitatea in perioada imediat urmatoare, dupa ce a incheiat un contract cu o tara membra NATO, potrivit Mediafax. in perioada recenta am incheiat un contract pentru. continuă pe B1

Fabrica de Arme Cugir isi dubleaza activitatea dupa ce a incheiat un contract cu o tara membra NATO

Fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO, care va genera dublarea activitatii in acest an, a declarat miercuri ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Ministrul Economiei: Fabrica de arme Cugir isi va dubla activitatea

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat, astazi, ca fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO, potrivit surselor de presa.

Ministrul Economiei: Fabrica de arme Cugir isi va dubla activitatea, dupa incheierea unui contract cu un stat membru NATO

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat miercuri ca fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO. Contractul va genera dublarea.

Varujan Vosganian: Fabrica de Arme Cugir a incheiat un contract pentru livrarea de arme usoare catre o tara NATO

Fabrica de Arme Cugir a incheiat un contract in vederea livrarii de arme usoare catre o tara NATO, a anuntat ministrul economiei, Varujan Vosganian. Acesta nu a dorit sa precizeze despre ce tara este vorba. In schimb, a spus ca acest contract ii companiei sa-si dubleze capacitatea si sa angajeze inca 300 de persoane. In prezent, fabrica de Arme Cugir are peste 600 salariati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )