Libnet.ro
UNICEF

18:00

Varujan Vosganian: Fabrica de Arme Cugir a incheiat un contract pentru livrarea de arme usoare catre o tara NATO

Hotnews Hotnews,
 Varujan Vosganian: Fabrica de Arme Cugir a incheiat un contract pentru livrarea de arme usoare catre o tara NATO

Fabrica de Arme Cugir a incheiat un contract in vederea livrarii de arme usoare catre o tara NATO, a anuntat ministrul economiei, Varujan Vosganian. Acesta nu a dorit sa precizeze despre ce tara este vorba. In schimb, a spus ca acest contract ii companiei sa-si dubleze capacitatea si sa angajeze inca 300 de persoane. In prezent, fabrica de Arme Cugir are peste 600 salariati. continuă pe Hotnews

Fabrica de Arme Cugir isi dubleaza activitatea dupa ce a incheiat un contract cu o tara membra NATO

Fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO, care va genera dublarea activitatii in acest an, a declarat miercuri ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Ministrul Economiei: Fabrica de arme Cugir isi va dubla activitatea, dupa incheierea unui contract cu un stat membru NATO

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat miercuri ca fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO. Contractul va genera dublarea.

Ministrul Economiei: Fabrica de arme Cugir isi va dubla activitatea

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat, astazi, ca fabrica de Arme Cugir a incheiat recent un contract pentru livrarea de armament usor catre o tara membra NATO, potrivit surselor de presa.

Fabrica de Arme Cugir isi dubleaza activitatea printr-un contract incheiat cu o tara NATO

Fabrica de Arme de la Cugir isi va dubla activitatea in perioada imediat urmatoare, dupa ce a incheiat un contract cu o tara membra NATO, potrivit Mediafax. in perioada recenta am incheiat un contract pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )