Libnet.ro
UNICEF

00:08

Fabrica de bani falsi, descoperita de DIICOT la Hunedoara: Peste 100 de bancnote de 200 de lei, introduse pe piata

B1 B1,
Fabrica de bani falsi, descoperita de DIICOT la Hunedoara: Peste 100 de bancnote de 200 de lei, introduse pe piata

O grupare infractionala formata din mai multi membri acuzati ca au falsificat peste o suta de bancnote de 200 de lei, care au fost introduse apoi pe piata, a fost destructurata, miercuri, de procurorii DIICOT. continuă pe B1

Fabrica de bani falsi descoperita de politisti in Branisca. Opt oameni sunt cercetati in dosarul DIICOT

Opt oameni au fost adusi astazi la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D. ) Biroul Teritorial Hunedoara, pentru a fi audiati intr-un dosar privind falsificarea de moneda. Fabrica de bani falsi a fost descoperita astazi in Branisca.

Tanar retinut pentru ca a achitat cu bani falsi biletele intr-o agentie de pariuri

Un barbat din Petrosani a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani falsi. Tanarul a fost retinut de jandarmi si politisti.

Peste 100 de perchezitii in Capitala si 9 judete. Anchetatorii vizeaza o retea care vindea alcool contrafacut in hipermarketuri. Prejudiciul, 5 milioane de euro

DIICOT si politistii de la combaterea crimanlitatii organizate fac, marti dimineata, peste 100 de perchezitii in Bucuresti si 9 judete, la sedii de firme si la 150 de persoane suspectate ca au contrafacut alcool etilic, prin filtrarea alcoolului sanitar, a unor lotiuni cosmetice si solutii pentru parbrize.

Peste 100 de perchezitii in noua judete si Bucuresti la traficantii de alcool

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au declansat, marti dimineata, peste 100 de perchezitii la Bucuresti, Galati, Constanta si in alte sapte judete, la traficanti de alcool.

Brasov: Peste 100 de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu la un depozit de reziduuri de magneziu (VIDEO)

Peste 100 de pompieri si 20 de autospeciale au intervenit la un incendiu izbucnit in judetul Brasov. Este vorba despre un depozit de reziduuri de magneziu situat in valea Rasnoavei, intre localitatile Rasnov.

Tanar retinut de jandarmi pentru ca si-ar fi luat mici cu bani falsi. DIICOT infirma speculatiile jandarmilor hunedoreni

Un barbat din Petrosani a fost acuzat ca a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani care ar fi fost falsi. Tanarul fusese urmarit de un jandarm si apoi retinut, insa cei de la DIICOT au infirmat suspiciunile jandarmilor.

Peste 100 de perchezitii DIICOT in 9 judete si Bucuresti, la traficanti de alcool

Procurorii DIICOT efectueaza, in aceasta dimineata, 110 perchezitii in noua judete din tara si in Capitala, actiune ce vizeaza destructurarea unei retele de traficanti de bauturi alcoolice, acuzati de evaziune fiscala, transmit sursele de presa. Potrivit procurorilor, prejudiciul la bugetul de stat este estimat la peste 5 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )