Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fabrica de bani falsi descoperita de politisti in Branisca. Opt oameni sunt cercetati in dosarul DIICOT

Adevărul Adevărul,
Fabrica de bani falsi descoperita de politisti in Branisca. Opt oameni sunt cercetati in dosarul DIICOT

Opt oameni au fost adusi astazi la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D. ) Biroul Teritorial Hunedoara, pentru a fi audiati intr-un dosar privind falsificarea de moneda. Fabrica de bani falsi a fost descoperita astazi in Branisca. continuă pe Adevărul

Tanar retinut pentru ca a achitat cu bani falsi biletele intr-o agentie de pariuri

Un barbat din Petrosani a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani falsi. Tanarul a fost retinut de jandarmi si politisti.

Un microbuz s-a izbit de o alta utilitara in Iasi. Opt oameni au ajuns la spital

Opt oameni au ajuns la spital marti seara dupa ce microbuzul in care se aflau s-a izbit de o alta utilitara care circula regulamentar, transmite B1 TV. Din primele cercetari, a reiesit ca soferul microbuzului.

Fabrica de bani falsi, descoperita de DIICOT la Hunedoara: Peste 100 de bancnote de 200 de lei, introduse pe piata

O grupare infractionala formata din mai multi membri acuzati ca au falsificat peste o suta de bancnote de 200 de lei, care au fost introduse apoi pe piata, a fost destructurata, miercuri, de procurorii DIICOT.

Tanar retinut de jandarmi pentru ca si-ar fi luat mici cu bani falsi. DIICOT infirma speculatiile jandarmilor hunedoreni

Un barbat din Petrosani a fost acuzat ca a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani care ar fi fost falsi. Tanarul fusese urmarit de un jandarm si apoi retinut, insa cei de la DIICOT au infirmat suspiciunile jandarmilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )