Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fed Cup: Federatia a ales locul de disputare pentru meciul cu Germania

Online Sport Online Sport,
Fed Cup: Federatia a ales locul de disputare pentru meciul cu Germania

Federatia Romana de Tenis a anuntat unde se va disputa in perioada 16-17 aprilie meciul de baraj Romania-Germania pentru Grupa Mondiala a Fed Cup. continuă pe Online Sport

Fed Cup: Romania va juca cu Germania meciul de baraj

Echipa feminina de tenis a Romaniei va infrunta formatia Germaniei, in meciul de baraj care decide cine ramane in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Fed Cup: Romania - Germania in barajul pentru Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania, pe teren propriu, in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala. Meciurile vor avea loc in perioada 16-17 aprilie.

Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: 90% dintre sportivi n-ar fi facut-o

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a dezvaluit, luni, ca Simona Halep a evoluat in conditii extreme impotriva cehoaicei Petra Kvitova in al doilea sau meci de simplu in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Posibilele adversare ale Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup

Romania isi va afla pe 9 februarie adversara din meciul de baraj pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Dupa esecul cu Cehia, nationala feminina de tenis, in cadere in clasamentul Fed Cup

Romania a coborat doua locuri in clasamentul Fed Cup, stabilit de Federatia Internationala de Tenis, dupa infrangerea suferita in fata Cehiei 2-3), weekend-ul trecut la Cluj-Napoca, in primul tur al Grupei Mondiale, aflandu-se acum pe pozitia a 9-a, cu 4. 395 puncte.

Romania a coborat doua locuri in clasamentul ITF Fed Cup

Romania a coborat doua locuri in clasamentul Fed Cup, stabilit de Federatia Internationala de Tenis, dupa infrangerea suferita in fata Cehiei 2-3), weekend-ul trecut la Cluj-Napoca, in primul tur al Grupei Mondiale, aflandu-se acum pe pozitia a 9-a, cu 4. 395 puncte, informeaza Agerpres.

Sacrificiu incredibil facut de Simona Halep la meciul cu Petra Kvitova, din Fed Cup. A trecut prin chinuri groaznice

Romania a pierdut meciul cu Cehia, din Fed Cup, si multa lume s-a grabit sa o puna la zid pe Simona Halep, care a fost invinsa in primul meci de Karolina Pliskova.

CTP, dupa meciul Romania - Cehia 2-3, din Fed Cup: Avem echipa, avem valoare! Partida s-a pierdut in primul meci al Simonei Halep

Romania a pierdut partida cu Cehia, din sferturile de finala ale Fed Cup, disputa fiind transata dupa meciul de dublu, in care fetele noastre nu au avut nicio sansa.

Fed Cup: Alina Cercel-Tecsor comenteaza tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a comentat marti tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala. Echipa noastra va intalni Germania pe teren propriu in perioada 16-17 aprilie.

Fed Cup: Romania - Germania se va juca la Cluj-Napoca/ Simona Halep: Avem sansa noastra cu Germania, desi are o castigatoare de Mare Slem in componenta

Intalnirea dintre echipele feminine de tenis ale Romaniei si Germaniei, din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup, se va juca in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe zgura, in zilele de 16 si 17 aprilie, a anuntat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, pe site-ul forului national.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )