Libnet.ro
UNICEF

13:00

FedCup: Romania vs Germania in barajul de mentinere in Grupa Mondiala

Hotnews Hotnews,
 FedCup: Romania vs Germania in barajul de mentinere in Grupa Mondiala

Marti a avut loc, la Londra, tragerea la sorti a partidelor din barajul de mentinere in Grupa Mondiala a FedCup. Dupa ce a pierdut la limita duelul cu Cehia 2-3), Romania va lupta cu Germania pentru a ramane printre cele mai bune opt echipe din competitie. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Romania - Germania in barajul pentru Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania, pe teren propriu, in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala. Meciurile vor avea loc in perioada 16-17 aprilie.

Posibilele adversare ale Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup

Romania isi va afla pe 9 februarie adversara din meciul de baraj pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Patru posibili adversari pentru Romania in barajul de mentinere in Grupa I Mondiala a Fed Cup. Simona Halep, in pericol sa rateze urmatoarele meciuri

Romania a ratat sansa de a juca in semifinalele Fed Cup si va trebui sa lupte acum pentru a ramane in Grupa I Mondiala a competitiei.

Fed Cup: sansa ne-a ocolit la tragerea la sorti, Romania va intalni Germania in barajul pentru Grupa Mondiala I. Jucam acasa in aprilie

Fed Cup: Romania va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie, partida care are ca miza mentinerea in prima grupa valorica a competitiei. Partida va fi gazduita de tara noastra.

Germania, nemultumita de faptul ca va infrunta Romania in barajul Fed Cup

Vestea ca vor intalni Romania in barajul pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup nu le-a picat deloc bine nemtilor, scrie ziare. com. Imediat dupa aflarea rezultatului tragerii la sorti, capitanul nejucator al formatiei.

Fed Cup: Alina Cercel-Tecsor comenteaza tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a comentat marti tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala. Echipa noastra va intalni Germania pe teren propriu in perioada 16-17 aprilie.

Fed Cup, Romania - Germania: de ce e zgura de la Bucuresti principala optiune. Prezenta Simonei, sub semnul intrebarii

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie, miza fiind mentinerea in elita, adica Grupa Mondiala I.

FOTOGALERIE FedCup Romania - Cehia 2-3. Pliskova duce aproape singura Cehia in semifinale.Mitu/Olaru, invinse de Pliskova/Strykova fara drept de apel in meciul decisiv

Romania a pierdut o intalnire extrem de disputata cu campioana mondiala en-titre, Cehia, totul fiind decis in ultima partida, cea de dublu. Desi Monica Niculescu si Simona Halep au castigat disputele cu nr. 1 din echipa Cehiei, Petra Kvitova, ele au fost nevoite se se recunoasca invinse in fata Karolinei Pliskova, care le-a batut pe amandoua si a jucat si in meciul de dublu, in care Mitu si Olaru nu au reusit nici macar sa aiba vreo minge de break.

FOTOGALERIE FedCup: Romania pierde in fata Cehiei in ultimul meci (2-3) - Cu ce ramanem dupa un weekend plin cu tenis de calitate

Creditata cu prima sansa la calificarea in semifinalele FedCup, echipa Cehiei si-a respectat statutul, campioana en-titre trecand greu de Romania, scor 3-2, dupa ultimul meci, cel de dublu castigat fara nicio emotie). A fost un weekend plin de tenis la Cluj-Napoca, oras care a aratat ca stie si poate gazdui un eveniment sportiv de o asemenea importanta. Vezi in material cele mai interesante fotografii ale zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )