Libnet.ro
UNICEF

22:00

O femeie suspectata de proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis

B1 B1,
O femeie suspectata de proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis

O femeie suspectata de proxenetism in noul dosar penal al liderului interlop Sile Camataru s-a sinucis, in noaptea de miercuri spre joi, cand s-a aruncat de la fereastra apartamentului sau situat la etajul 6 al. continuă pe B1

O femeie inculpata in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, inculpata in dosarul de proxenetism a lui Sile Camataru, a cazut de la etaj. Anchetatorii iau in calcul si varianta sinuciderii.

Sinucidere in dosarul de prostitutie al lui Sile Camataru

Una dintre zecile de femei anchetate in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis in aceasta dimineata. Ea a fost prostituata multi ani, iar acum devenise proxeneta si lua 30 la suta din banii.

Lucia Schwartz, supecta in dosarul de proxenetism in care este anchetat Sile Camataru, s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, suspectata de proxenetism in noul dosar in care este cercetat Vasile Balint, zis si Sile Camataru, s-a sinucis, joi dimineata, in jurul ore 4. Aceasta s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine si vize: Putem sa traim bine si la noi acasa

Vasile Balint, zis Sile Camataru, le oferea prostituatelor cazare, protectie, haine si, in anumite situatii, vize de sedere in Romania pentru un an. El pe spunea celor care voiau sa plece din tara ca.

Motivare. Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine, protectie si viza pentru Romania: Un jucator bun joaca bine pe orice teren

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 arata, in motivarea de arestare preventiva a lui Vasile Balint, zis Sile Camataru, ca acesta le oferea prostituatelor cazare, protectie, haine si, in anumite situatii, vize de sedere in Romania pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau sa plece din tara fiind: Putem sa traim bine si la noi acasa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )